Iako su upoznali prvog dana fakulteta kad su imali svega 18. i 19. godina, Elizabeth Banks i Max Handelman u u sretnoj su vezi već gotovo četvrt stoljeća.

Galerija Elizabeth Banks i Max Handelman - 6 Elizabeth Banks i Max Handelman - 7 Elizabeth Banks i Max Handelman - 5 +3 Elizabeth i Max sa sinčićem Felixom
Ne samo da time prkose statistici o uspješnosti veza koje započinju u tinejdžerskoj dobi, već i holivudskim stereotipima prema kojima brakovi između poznatih osoba rijetko kad potraju duže od par godina.

Nikad nisam upoznala nikog tko je bolji od mog muža, sa smiješkom na licu priznala je američka glumica talk show voditelju Conanu O'Brianu nakon što je otkrila da se udala za drugog muškarca s kojim je bila u romantičnoj vezi.

Tijekom cijele srednje škole hodala je s istim dečkom, no on je zaboravljen nakon što je prvog dana studentske godine na prestižnom sveučilištu Pennsylvania upoznala plavookog Maxa. Elizabeth Banks i Max Handelman - 2 Par uvijek zajedno ide na premijere (Foto: Getty Images / Guliver / Coverimages)
Vani je bilo 40 stupnjeva Celzija u hladu, a student druge godine šetao je po kampusu u prsluku ispod kojeg nije nosio majicu.

Izgledao je isto kao Jason Pristley u seriji Beverly Hills 90210. Bio je prekrasan, priznala je glumica, te otkrila da nije mogla vjerovati da je upravo on zove na spoj.

Nisam upoznala svojeg muža i mislila ovo je čovjek za kojeg ću se udati, otkrila je Elizabeth Banks za magazin People, pojasnivši da se ispočetka fokusirala isključivo na njegove fizičke atribute.

U prvim godinama naše veze oboje smo znali imati simpatije prema drugim ljudima, ali smo ostali zajedno. Oduvijek smo sanjali o zajedničkom životu. Zajedno radimo na vezi svaki dan, imamo veliko poštovanje jedan prema drugome i na svim razinama. Imamo ljubav. Osjećamo požudu. Krasno je. Elizabeth Banks i Max Handelman - 4 Elizabeth i Max sa sinčićem Felixom (Foto: Getty Images / Guliver / Coverimages)

Nakon deset godina veze Max je zaprosio Elizabeth i u potpunosti je iznenadio. Sudbonosno da izgovorili su 5. srpnja 2003. godine na Beverly Hillsu pred 180 najbližih članova obitelji i gostiju, a potom organizirali tulum u hotelu W u Westwoodu koji je trajao do ranih jutarnjih sati.

Prvog sinčića Felixa dobili su 2011., a godinu dana kasnije obitelji se pridružio i Magnus Mitchell.

Elizabeth je u međuvremenu postala poznata holiuvdska glumica, te je snimila na desetke romantičnih scena sa zgodnim glumcima. No to nije poljulalo brak s uspješnim producentom Maxom.

Naprotiv, par je priznao da u njihovoj vezi nema ljubomore, niti optuživanja.

Obje znaju da rade u industriji u kojem je koketiranje s osobama suprutnog (i istog spola) sastavni dio posla. Možda je i to jedan od razloga za uspjeh njihove zajedničke produkcijske kuće Browstone Productions koja je zaslužna za snimanje trilogije "Na putu do zvijezda" (eng. Pitch Perfect).

Kako su se upoznali Elizabeth i Max pogledajte u intervjuu američke glumice s Conanom O'Brienom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju