Od 19. svibnja 2016. godine u BILLI počinje nova kampanja vjernosti kroz koju kupci dobivaju dodanu vrijednost pri obavljanju svake kupovine te mogu ostvariti popust i do 65% na program noževa vrhunske Solingen kvalitete.

 

Svi znamo kako je dobro imati kvalitetan i oštar nož prilikom pripreme omiljenih jela – zato smo BILLA kupcima osigurali „Najoštriju ponudu njemačke kvalitete“ uz dodatnu preporuku hrvatskog chefa, g. Ivana Pažanina.

U ponudi se nalaze razne vrste Solingen noževa CS Shikoku (Koch Systeme by Carl Schmidt Sohn) izrađenih od visokokvalitetnog čelika s granton oštricom i ergonomski obikovanim gumiranim ručkama te dodatni pribor (daske za rezanje, oštrač noževa i slično). Tradicija proizvodnje noževa seže u daleku 1829. godinu, a liniju CS Shikoku noževa odlikuju vrhunske performanse rezanja i visoka otpornost na koroziju koje će zadovoljiti i najzahtjevnijeg kuhara.

Od 19.5. do 27.7.2016. prigodom obavljanja svakodnevne kupovine u BILLA supermarketima kupci za svakih potrošenih 25 kn dobivaju naljepnicu, a već uz samo 10, od ukupno 15, naljepnica mogu kupiti jedan ekskluzivan CS proizvod već od 34,49 kn. Uz naljepnice moguće je ostvariti popust i do 65% za kupovinu noževa i pribora. Naljepnice se lijepe na kartice, a pravilno popunjene kartice mogu se do 3.8.2016. (ili do isteka zaliha) zamijeniti za popust na kupovinu noževa i pribora na blagajnama BILLA supermarketa. Vrhunsku kvalitetu CS Shikoku noževa prati i jamstvo u trajanju od tri godine.

Kupovina u BILLI uvijek vrijedi više – kupujte u BILLI svaki dan i ostvarite velike popuste za najkvalitetniju kupovinu.


*više o ponudi na www.billa.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju