Crne gležnjače apsolutne su kraljice jesenske obuće i većina žena ima barem jedne u svojem ormaru – bez obzira na to preferira li modele ravnog đona ili one s visokom potpeticom.

Galerija Crne gležnjače hit su svake jeseni i zime Reserved gležnjače, 49,99 eura Mohito gležnjače, 49,99 eura +17 Bershka gležnjače, 35,99 eura

Crne gležnjače iznimno su fleksibilne te se mogu sjajno kombinirati u različitim dnevnim i večernjim prilikama. Ovisno o modelu lijepo će se spariti uz poslovno odijelo, ležerne traperice i elegantnu haljinu.

Na tržištu se mogu naći raznovrsni modeli za svaki ukus i džep – od sportskih gležnjača na vezanje koje izgledom oponašanju gojzerice do elegantnih primjeraka s vrtoglavo visokom potpeticom.

H&M gležnjače, 109 eura H&M gležnjače, 109 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Odabrati možete cipele napravljene od prave i umjetne kože, od podatnog velura i sličnih materijala. Kada temperatura padne ispod nule, najtraženije su gležnjače podstavljene umjetnim krznom ili nekom sličnom toplom tkaninom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 20 modela crnih gležnjača za ljubiteljice ravnih potplata i visokih potpetica, a koje se mogu pronaći po cijeni od 30 do 139 eura.

Sinsay gležnjače, 32,99 eura Sinsay gležnjače, 32,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

15 modela hlača u kojima žene izgledaju mrak, a rado se nose i na hrvatskim ulicama Crne hlače često se nose i na hrvatskim ulicama C&A hlače, 29,99 eura Reserved hlače, 29,99 eura +12 H&M hlače od kašmira, 129 eura

Baloneri u raznim bojama: 20 novih modela za jesen (i bablje ljeto) Missguided, 23 EUR Mohito, 34,99 EUR Zara, 39,95 EUR +17 Bershka, 41,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju