Crna boja vizualno sužava i produžuje figuru, pa se odjevni komadi u ovoj boji nalaze u većini ženskih ormara. U crnoj odjeći žene uvijek izgleda lijepo i dotjerano.

Galerija Crne hlače često se nose i na hrvatskim ulicama C&A hlače, 29,99 eura Reserved hlače, 29,99 eura +12 H&M hlače od kašmira, 129 eura

Crne hlače su iznimno fleksibilan komad garderobe koii se sjajno kombinira za dnevne i večernje prilike. Nositi ih možete na posao, u šoping, na kavicu s prijateljicama, ali i večernji izlazak.

Crne hlače izvrsno će izgledati uz cipele i čizme na visoku potpeticu, gležnjače ravnih potplata, balerinke i ležerne tenisice. Odlično se sparuju uz elegantne bluze i jednostavne pamučne majice.

Reserved hlače, 29,99 eura Reserved hlače, 29,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Na tržištu se mogu naći raznovrsni modeli crnih hlača koje možete prilagoditi svojem ukusu. Ove jeseni nose se hlače od umjetne i prave kože, samta, trapera, tvida i pamuka.

Na raspolaganju vam je sve od skinny modela koji se pripijaju uz noge poput druge kože preko hlača sa zvonolikim nogavicama do predimenzioniranih modela koji u potpunosti skrivaju žensku siluetu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 15 modela crnih hlača za razne ukuse i prilike koji se mogu pronaći po cijeni od od 20 do 129 eura.

Stradivarius hlače, 19,99 eura Stradivarius hlače, 19,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Od 15 eura: 15 jakni za posao i izlaske koje su idealne za prijelazno razdoblje Bomber-jakne popularan su izbor u jesensko vrijeme C&A jakna, 35,99 eura Bershka jakna, 35,99 eura +12 Dorothy Perkins jakna, 60 eura

Novi modeli: 35 crnih cipela iz jesenskih kolekcija za prijelazno razdoblje Stradivarius, 22,99 EUR C&A, 25,99 EUR Boohoo, 26,19 EUR +32 Bershka, 29,99 EUR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju