Nova boja kose u trenu može osvježiti vaš izgled. Ako planirate u proljetnu sezonu ući u novom, svježem izdanju onda vrijedi znati kako je plava kosa 'in'. Donosimo tri prekrasne nijanse plave kose koje će u 2016. godini biti pravi hit


Proljeće je pred vratima. Buđenje prirode budi i sva naša osjetila pa su promjene u stilu odijevanja, ali i izgledu uvijek dobro došle. Najzanimljivija promjena je ona koja se tiče vaše kose, točnije, boje kose.

Želite li u trenu osvježiti izgled, vrijeme je da promijenite ili pak osvježite boju kose. Nova sezona nam nudi najzanimljivije tonove, među kojima vladaju oni plavi. Kate Reid, frizerka specijalizirana za bojanje kose, koja surađuje s brojnim holivudskim ljepoticama izdvojila je 3 nijanse plave kose koje će u novoj sezoni bit pravi hit, a koje neke od zvijezdi već ponosno nose.

Kate Reid, frizerka specijalizirana za bojanje kose, koja surađuje s brojnim holivudskim ljepoticama izdvojila je 3 nijanse plave kose koje će u novoj sezoni bit pravi hit

1. BOJA KOSITRA
Riječ je o platinastoj boji kose koja je dobila makeover. Ova vrlo svijetla plava kosa u kombinaciji sa zlatnom podlogom, koja dolazi do izražaja na području korijena kose, daje ovoj hladnoj nijansi malo topline i svježine.

Boja kositra najbolje će se uklopiti uz maslinastu boju tena poput Rite Ore ili blijedu put i svijetle oči poput Jennifer Lawrence.

2. SUNČANO PLAVA
Želite li boju kose koja se lako održava te djeluje vrlo prirodno i svježe, ova efektna igra s nijansama plave kose je kao stvorena za vas. Sunčano plavu boju, koja paše uz brončani ten, opisuju pramenovi u nekoliko prirodnih boja. Podloga je prirodna boja kose u toploj tamno blond ili smeđoj boji, a najsvjetliji pramenovi su površinski te oni uz lice.

Morsko plavu boju kose ponosno nose Rosie Huntington-Whitley, i njezina prekrasna kolegica Gigi Hadid.

3. KREMASTO PLAVA
Spoj svijetlo zlatne i lagane krem nijanse stvorio je romantičnu boju kose koja pristaje svakoj boji tena i teksturi vlasi. Kremasto plava boja kose imitira prirodno plavu kosu s efektom sunčanih pramenova, a baza ove boje je nekoliko nijansi tamniji korijen koji imitira prirodnu plavu boju kose.

U toploj i trendi boji već uživaju Scarlett Johansson i Rachel Mcadams, te se savršeno uklopila uz njihove kratke bob frizure.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju