Neki od najlegendarnijih i najpopularnijih filmova pripadaju žanru romantičnih komedija. A stranica za pronalaženje partnera Elite Single istražila je koji je najpopularniji romantični film svih vremena, kao i tko su najpopularnije glumice i glumci toga žanra

Prema podacima skupljenima iz odgovora 2000 svojih korisnika, australski portal za pronalaženje partnera Elite Single složio je listu 10 najpopularnijih romantičnih filmova, kao i liste najpopularnijih glumica i glumaca toga žanra.

Prema podacima skupljenima iz odgovora 2000 svojih korisnika, australski portal za pronalaženje partnera Elite Single složio je listu 10 najpopularnijih romantičnih filmova

Prvo mjesto osvojio je film "Zgodna žena", a na vrhu ljestvice našli su se i njegovi glavni glumci: Julia Roberts izabrana je za najpopularniju glumicu, a Richard Gere za najpopularnijeg glumca u romantičnim komedijama.

U nastavku teksta pogledajte kompletnu listu najpopularnijih romantičnih komedija te najpopularnijih glumica i glumaca iz toga žanra.

TOP 10 ROMANTIČNIH KOMEDIJA
1. "Zgodna žena"
2. "Zapravo ljubav"
3. "Kad je Harry sreo Sally"
4. "Bridget Jones"
5. "Četiri vjenčanja i sprovod"
6. "Ljubav i praznici"
7. "Ja u ljubav vjerujem"
8. "Romansa u Seattleu"
9. "Doručak kod Tiffanyja"
10. "Bilježnica"

TOP 5 GLUMICA U ROMANTIČNIM KOMEDIJAMA
1. Julia Roberts
2. Jennifer Aniston
3. Audrey Hepburn
4. Sandra Bullock
5. Meg Ryan

TOP 5 GLUMACA U ROMANTIČNIM KOMEDIJAMA
1. Richard Gere
2. Patrick Swayze
3. Hugh Grant
4. Robert Redford
5. Ryan Gosling

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju