Uređivanje noktiju mnogim je ženama obvezni dio beauty rutine, a među njima je i nemali broj onih koje su postale majstorice u izradi nail arta i manikuri općenito. Ako ste i vi među onima koje svoje nokte vole sređivati same, svakako razmislite o odličnom setu za nail art koji se može kupiti na AliExpressu.

Galerija Najprodavaniji set za nail art na AliExpressu - 6 Najprodavaniji set za nail art na AliExpressu Najprodavaniji set za nail art na AliExpressu - 5 +3 Najprodavaniji set za nail art na AliExpressu

Jedan od najpopularnijih setova za nail art dosad je naručen preko 28.000 puta, ocjenjen je 4647 puta te ima ocjenu 4,8 od 5. To govori da je ovaj set vrlo tražena roba, a i cijena mu je itekako povoljna – trenutno je snižen pedeset posto i cijena iznosi 1,20 eura plus 70 centi za dostavu.

Najprodavaniji set za nail art na AliExpressu - 4 Ljubiteljice manikure i nail arta oduševio je ovaj set za uređivanje noktiju (Foto: AliExpress)

U paketu ćete dobiti dva silikonska štambilja, držač za štambilj i strugalicu za nokte. Pomoću štambilja lakše ćete raditi razne vrste manikura, poput francuske manikure, te nail arta, poput malih srčeka i drugih ukrasnih oblika na noktima.

Prozirni silikonski žig omogućuje vam da vidite poziciju sličice na noktima tako da ćete je lako pravilno pozicionirati. Žig se koristi tako da malo laka za nokte stavite na uzorak koji želite koristiti te zatim pomoću strugalice ravnomjerno rasporedite lak. Potom utisnite žig na uzorak te ga otisnite na nokat.

Manikure poput ove svidjet će se ljubiteljicama klasike "Smrznutu manikura": Opcija koju ćete sigurno kopirati ako volite klasiku i eleganciju na noktima

Ljubiteljice manikure i nail arta oduševio je ovaj set za uređivanje noktiju s AliExpressa, a naručite li tri seta dobit ćete dodatnih pet posto popusta.

Najprodavaniji set za nail art na AliExpressu - 3 Najprodavaniji set za nail art na AliExpressu (Foto: AliExpress)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju