Monica Bellucci nalazi se na odmoru u Grčkoj. Destinacija talijanske dive trenutno je grčki otok Paros na kojem uživa u društvu prijatelja.

Galerija

Kako i priliči opuštenom ljetnom odmoru, odjevne kombinacije u kojima obilazi otok te odlazi na kupanje ili u restorane vrlo su ležerne.

Monica Bellucci u haljini s tropskim uzorkom
Monica Bellucci u haljini s tropskim uzorkom (Foto: Profimedia)

Već smo je imali prilike vidjeti u pomalo romantičnoj haljini s točkastim uzorkom, a sada je pokazala da je u kofer spakirala i najpoželjniji ovoljetni model.

To je haljina s tropskim uzorkom čiju su popularnost najavili naši susjedi Talijani najavili 2019. godine na Milanskom tjednu mode.

Modna kuća Versace najavila je popularnost tropskog uzorka u velikom stilu - poslavši niz pistu neponovljivu Jennifer Lopez u novoj verziji slavne haljine s dodjele Grammyja 2000. godine.

Jennifer Lopez i Donatella Versace nakon revije modne kuće Versace za proljeće/ljeto 2020.
Jennifer Lopez i Donatella Versace nakon revije modne kuće Versace za proljeće/ljeto 2020. (Foto: Getty Images)

Tropski uzorak preplavio je njihovu kolekciju za proljeće/ljeto 2020. godine, baš kao i kolekciju modne kuće Dolce & Gabbana za istu sezonu.

Nije mu odoljela ni predivna Monica koja je uz svoju dugačku lepršavu haljinu ukrašenu tropskim motivima nosila natikače s platformom.

Monica Bellucci u haljini s tropskim uzorkom
Monica Bellucci u haljini s tropskim uzorkom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju