"Chinese Business Club" poslovna je platforma osnovana 2012. godine u Parizu. Taj klub svake godine organizira svečani ručak na kojoj okuplja delegacije, političare, diplomate, investitore i poslovne lidere iz Kine i Francuske.

Među njima se nađe i pokoja slavna osoba iz svijeta zabavne industrije, a ovaj put to je bila filmska diva Monica Bellucci, koja je od organizatora primila priznanje za Ženu godine.

Predivna 55-godišnja Talijanka na ručak je došla u kombinaciji koja je u posljednje vrijeme postala njezina glavna "uniforma".

Monica obožava nositi crna odijela
Monica obožava nositi crna odijela (Foto: Getty Images/Profimedia)

Umjesto da satima razmišlja o tome što će odjenuti, Monica za mnoga događanja bira crna odijela koja nadopunjuje košuljom ili topom u istoj boji te crnim cipelama.

Možda se crno od glave do pete nekome čini dosadno, ali ako se poigrate krojevima i materijalima, takva kombinacija itekako može biti efektna.

Ovaj put Monica je ispod sakoa nosila proziran top. S obzirom na prigodu koja zahtijeva primjeren poslovan stajling, ljepotica je zakopčala svoj sako kako njezin top ispod kojeg nije nosila grudnjak ne bi privlačio pažnju. U isto vrijeme bila je senzualna, ali i praktična te je vješto izbjegla eventualno preispitivanje primjerenosti svoje odjevne kombinacije.

Monica Bellucci na poslovnom ručku koji je organizirao
Monica Bellucci na poslovnom ručku koji je organizirao "Chinese Business Club" (Foto: Profimedia)

Ankete

(8214) Ovaj top...

rezultati povratak glasova1058
rezultati

S druge strane, kada je u pitanju neko glamuroznije događanje, takav top može funkcionirati i samostalno bez pokrivanja. Sličan model tako je 2017. godine nosila Mila Kunis na dodjeli nagrada "Breakthrough".

Mila Kunis
Mila Kunis (Foto: Getty Images)