"Chinese Business Club" poslovna je platforma osnovana 2012. godine u Parizu. Taj klub svake godine organizira svečani ručak na kojoj okuplja delegacije, političare, diplomate, investitore i poslovne lidere iz Kine i Francuske.

Među njima se nađe i pokoja slavna osoba iz svijeta zabavne industrije, a ovaj put to je bila filmska diva Monica Bellucci, koja je od organizatora primila priznanje za Ženu godine.

Predivna 55-godišnja Talijanka na ručak je došla u kombinaciji koja je u posljednje vrijeme postala njezina glavna "uniforma".

Umjesto da satima razmišlja o tome što će odjenuti, Monica za mnoga događanja bira crna odijela koja nadopunjuje košuljom ili topom u istoj boji te crnim cipelama.

Možda se crno od glave do pete nekome čini dosadno, ali ako se poigrate krojevima i materijalima, takva kombinacija itekako može biti efektna.

Ovaj put Monica je ispod sakoa nosila proziran top. S obzirom na prigodu koja zahtijeva primjeren poslovan stajling, ljepotica je zakopčala svoj sako kako njezin top ispod kojeg nije nosila grudnjak ne bi privlačio pažnju. U isto vrijeme bila je senzualna, ali i praktična te je vješto izbjegla eventualno preispitivanje primjerenosti svoje odjevne kombinacije.

Ovaj top...

glasova:

S druge strane, kada je u pitanju neko glamuroznije događanje, takav top može funkcionirati i samostalno bez pokrivanja. Sličan model tako je 2017. godine nosila Mila Kunis na dodjeli nagrada "Breakthrough".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju