Svaka mladenka ima svoju vjenčanicu iz snova, no postoji jedna vjenčanica koju bi na svoj veliki dan željela nositi skoro svaka žena. Pogledajte kako izgleda najpoželjnija vjenčanica na svijetu

Pinterest je dao odgovor na pitanje koje će zaintrigirati mnoge žene: kako izgleda najpoželjnija vjenčanica na svijetu? Naime, vjenčanica koja se najviše dijeli na Pinterestu je vjenčanica Hollie australskog brenda Grace Loves Lace. Kako je originalna verzija ove najpoželjnije vjenčanice rasprodana diljem svijeta, brend je kreirao model vjenčanice Hollie 2.0 koji je jednako predivan kao i Hollie te ima sitne preinake.

Vjenčanica koja se najviše dijeli na Pinterestu je vjenčanica Hollie australskog brenda Grace Loves Lace

Hollie 2.0 dostupna je u bijeloj i boji bjelokosti, a nježnost vjenčanice dodatno je naglašena plaštem od svilenog šifona pričvršćenog na ramenima te raspor na prednjem dijelu haljine ispod kojeg se nalazi čipka.

Detalji ove ručno šivane vjenčanice nastale u Australiji su i ušivene košarice u gornjem dijelu, elastična čipka koja ovu predivnu haljinu čini izuzetno udobnom, tanke naramenice, otvorena leđa i dugi šlep. Grace Loves Lace vjenčanicu Hollie 2.0 opisuje kao haljinu stvorenu za mladenke koje žele ostaviti maksimalan dojam, a da haljina bude udobna i s minimalno ukrasa.

Je li vjenčanica Hollie brenda Grace Loves Lace i vaša vjenčanica iz snova?

glasova:

Cijena najpoželjnije vjenčanice na svijetu je 12.375 kuna, a može se naručiti i iz Hrvatske, no tko bi se bez probe usudio kupiti vjenčanicu po ovoj cijeni? Grace Loves Lace razmišljao je i o tome te svojim kupcima nudi uslugu stilista i savjetnika s kojima je moguće komunicirati putem maila, telefona ili Skypea. Stručni tim odgovorit će na sva pitanja mladenki i riješiti njihove nedoumice kako bi bile sigurne da su izabrale savršenu haljinu za sebe.

U videu pogledajte kako najpoželjnija vjenčanica na svijetu izgleda 'u pokretu':
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju