Polako, ali sigurno, koračamo razdobljem kalendarske jeseni, koja je napokon nadjačala iznadprosječne temperature te nas natjerala da razmislimo o promjeni garderobe i uskočimo u nešto toplije.

Galerija Europa 92 kaput Europa 92 kaput 2 Europa 92 kaput - 3 +4 Europa 92 kaput - 4

Vrijeme je idealno za kupnju novih jesenskih komada; toplih kaputa i jakni koje ćemo s radošću nositi.

Kako bismo vas olakšali muke, za vas smo izvukli sedam jesenskih kaputa i jakni koje će se savršeno uklopiti u svaki ormar i stil.

Prilikom biranja vanjske odore, bitno je da znamo kako nije lako pronaći onaj pravi i jedinstveni, koji ćemo nositi kao “drugu kožu”, posebno ako se radi o investiciji koja će trajati godinama. Biranje kaputa i jakni beskompromisna je radnja, a svi aspekti - dužina, kroj, boja, uzorak- moraju se savršeno poklopiti baš kao zvijezde u horoskopu.

Srećom, elegancija i nadasve kvaliteta, dominirat će ovosezonskom kolekcijom brenda AD twenty, a mi ćemo vam predstaviti listu izuzetnih komada u kojima ćete se osjećati poput prave dive.

Kocka, kocka, kockica…

Europa 92 kaput Europa 92 kaput Foto: PR

Predimenzionirani, strukirani i savršeno krojeni kaputi s printom i futrane jakne s dodatkom krznenog ovratnika bit će must have svake kolekcije. Upravo ti intrigantni detalji stvorit će upečatljiv izgled koji će plijeniti poglede.

U središtu modnih trendova za jesen i zimu 2020. istaknuo se na prvi pogled, klasični crni kaput s lajtmotivom pravilnog kockastog printa i zlatnim gumbima. Uz pletene haljine, koje odišu elegancijom, ali i udobnošću, ovaj kaput će biti kao savršena točka na i cijelom vašem looku. On je oversized kroja, koji će dati dozu ležernosti vašem looku, a vi ga kombinirajte s monokromatskim bojama ili s paletom boja koju nosi jesen.


Crni kožni klasik od eko kože s umjetnim krznom

Europa 92 kaput 2 Europa 92 kaput 2 Foto: PR

Početkom jeseni istaknuo se i prvi it komad koji ćemo viđati posvuda, te se ne bismo čudili ako ga uvrstite u svoj modni izričaj. Radi se o crnom kaputu od eko kože s glamuroznim dodatkom krzna na mjestu ovratnika, koji će, htjeli ne htjeli, podići svaku vašu kombinaciju. Odlična stvar kod ovog modela je što možete krzno skinuti te ga u jednom potezu pretvoriti u ogrtač, ali i u haljinu.

 


Snježna kraljica

Europa 92 kaput - 3 Europa 92 kaput - 3 Foto: PR

Jedan od najpopularnijih jesensko zimskih klasika je kaput u bijeloj boji u kojem će baš svatko pronaći svoj ogrtač za hladne dane. On je idealan za svečane prilike, pogotovo ako planirate intimno vjenčanje u zimskim mjesecima koje će se idealno uklopiti u svečani look koji ste planirali za taj poseban dan.

 


Crna / Crvena Grofica

Europa 92 kaput - 4 Europa 92 kaput - 4 Foto: PR

Krzno je uvijek bilo simbol statusa i istančanog šik looka, a sve više i više brendova ga koristi, bilo da se radi o umjetnom krznu ili onom pravom.

Koji god bio vaš osobni odabir, AD twenty u svojoj kolekciji ima dva odlična kaputa u hit bojama - klasičnoj crnoj i luksuznoj crvenoj. Osim što fino griju, odaberete li jedan u bilo kojoj boji, sigurno nećete pogriješiti jer će se upravo ovaj model moći nositi godinama! Crna verzija kaputa je s pravim krznom lisice, kojeg možete skinuti, dok crveni ima umjetno krzno kojeg, također, možete skinuti te ga pretvoriti u sasvim drugačiji stil kaputa.


Ultimativni jesenski klasik

Europa 92 kaput - 5 Europa 92 kaput - 5 Foto: PR

Pouzdani suputnik, bež baloner, jedan je od onih odjevnih komada vrijednih svake investicije te se već godinama ne skida s liste najpoželjnijih artikala koji ćete obožavati i nositi još dugo.baloner ima s unutarnje strane premaz koji ga čini vodonepropusnim

No, poželite li se maknuti od klasike, žene koje vole eksperimentirati sa stilom i igrati na sigurno, tamnoplavi kaput s efektnim zlatnim gumbima, savršeno će se prilagoditi baš svakom modnom stilu te će vaš look učiniti vizualno neodoljivim. Oba komada možete nositi kao dio dnevnog looka jer pristaju i na traperice, ali i na malu crnu haljinicu.


Dama u crvenom

Europa 92 kaput - 7 Europa 92 kaput - 7 Foto: PR

Iako mnoge sezone donose nove dizajne, modne trendseterica će si zapikirati ovaj raskošni karirani kaput koji će, ne sumnjamo, biti jedan od najprodavanijih komada sezone.

Za sve dame koje žele istaknuti svoj svestrani karakter, ovaj će kaput biti must have! Krasi ga neobičan karirani uzorak, u jarkim crvenim tonovima, dužine ispod koljena, a vašu će figuru naglasiti remenom u struku.


Sportska elegancija

Europa 92 jakna - 6 Europa 92 jakna - 6 Foto: PR

Iako mnoge žene vole klasične krojeve kaputa jer pristaju apsolutno za sve prigode, svaka žena u svom ormaru treba imati jednu elegantnu sportsku jaknu koja će istovremeno izgledati i sportski, ali i elegantno. Bilo da se radi o šetnji prirodom, odlazak na piće s prijateljicama ili izlazak, u ovom modernom bijelom komadu s krznenom kapuljačom mamit ćete poglede gdje god pošli.


Sve kapute možete provjeriti u novoj kolekciji brenda AD twenty na njihovoj web stranici.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju