Svaki horoskopski znak ima svoje "naj" osobine koje mu pomažu u životu. Doznajte koje su vaše najveće pozitive, snage i prednosti zapisane u zvijezdama

Ovan

Ovnovi ne odustaju od onoga što su naumili. Predani su svojim ciljevima i učinit će sve da ih ostvare u potpunosti. Osobe rođene u znaku Ovna neustrašive su i odvažne, pa uspješno savladavaju zapreke i probleme. Ovnovi čine točno ono što žele činiti.

Bik

Osobe s horoskopskim znakom Bika postojane su i pouzdane. Među najjačim je osobinama Bika samouvjerenost – voli raditi stvari na svoj način jer ne treba odobravanje ostalih. Bik zna kako sebi osigurati ono što mu odgovara, a najviše mu je važno da ima vlastiti mir.

Blizanci

Najveći je dar Blizanaca njihova oštroumnost i znatiželja, oni sve primjećuju i neprestano analiziraju svijet oko sebe. Blizanci se rado uključuju u sve i vrlo su vješti u komunikaciji s ljudima. S njihovom neutaživom radoznalošću, Blizancima nikad nije dosadno.

'Bikovima je najvažnije da imaju vlastiti mir, a Lavovima da žive punim plućima'

Rak

Rakovi s razlogom nose oklop jer je ono što se nalazi ispod tog oklopa, vrlo dragocjeno. Ispod tvrde vanjštine Rakovi imaju vrlo duboke i nježne emocije. Povezuju se s drugima na vrlo iskren način i žele da se svi oko njih osjećaju sigurno, voljeno i zbrinuto.

Lav

Osobe s horoskopskim znakom Lava voljne su pokazati cijelom svijetu svoje misli i sposobnosti. Lavove nadahnjuje to da se potvrđuju pred drugima, cijene aplauz publike za svoja postignuća. Vole živjeti punim plućima i zablistati u svemu što čine.

Djevica

Osobe rođene u ovom znaku su “svoje“, nitko i ništa ih ne može posjedovati. Djevica je u stalnoj potrazi za savršenim, pa je izuzetno posvećena osobnom rastu i razvoju. Visoko podiže letvicu i želi proširiti svoje vidike na sve moguće načine, a isto očekuje i od drugih.

Vaga

Vage se odlikuju sposobnošću da i u kaosu uspostavljaju red, zato što prirodno teže harmoniji, skladu i spokoju. Vage mogu u svemu vidjeti nešto uzvišeno i svugdje stvoriti ljepotu. Ovaj znak na gotovo magičan način može uspostaviti ravnotežu između krajnosti.

Škorpion

Neustrašivi Škorpioni ne boje se zagledati u najdublje i najmračnije dijelove ljudske prirode. Škorpioni žive strasno jer znaju da će jednog dana sve završiti. Svjesni prolaznosti života, Škorpioni ga žele proživjeti u punini sada, dok još imaju vremena za to.

Strijelac

Osobe rođene u znaku Strijelca krasi izuzetna otvorenost prema novim i nesvakidašnjim idejama. Strijelci su širokog duha, otvorenog uma, spremni za pustolovine.Vole stjecati nova znjanja, otkrivati sami sebe i svijet oko sebe, i dijeliti svoje spoznaje s drugima.

'Vage prirodno teže harmoniji, dok se Vodenjaci bune protiv svih ograničenja'

Jarac

Jarci su radišni, predani, žele nešto postići u životu, daleko dogurati. Pritom im je važno da, iznad svega, budu iskreni prema sebi. Vrlo su samodostatni, samoća im ne smeta nego, štoviše, još više potiče njihovu sposobnost da slijede svoj jedinstveni put.

Vodenjak

Ovaj znak je utjelovljenje slobode i individualnosti, buni se protiv svih ograničenja. Vodenjaci ne vole komformizam i utapanje u uobičajenom, jednostavno moraju biti drukčiji i gorljivo izražavaju svoju individualnost na sve moguće načine, pa su vrlo kreativni.

Ribe

Za Ribe se kaže da su u ovom svijetu, ali nisu od ovoga svijeta. Ovaj horoskopski znak izuzetno je povezan s intuicijom i mističnim. Ribe vole zaroniti u podsvjesne dubine ljudske duše i uma. Tako drugima prenose spoznaje o čudesnim misterijima života.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju