Žene kojima noge ispod koljena nikako nisu mogle potamniti, one koje su svijetle puti pa samo pocrvene i ogule se, one koje su imale samo dva tjedna za more i dobivanje preplanulog tena, ali i one koje su prirodno tamne, sve se slažu u jednom: ova marmelada za tamnjenje nešto je najbolje što su probale. Brojne recenzije pišu kako im je koža očigledno postala za nekoliko nijansi tamnija, sjajnija, zdravija i mekša – zato nije ni čudo da je prošlo ljeto ovo bila jedna od najprodavanijih marmelada za brzo tamnjenje.

PR PR Foto: PR

Radi se o proizvodu iz kozmetičke linije Active Luxe pod nazivom Premium Chocolate Marmalade. Naime, Active Luxe je sestrinski brend Derma-Luxe Cosmeticsa, poznatog proizvođača za rast prirodnih trepavica. Ovo je prva marmelada koja ima care&tan formulu: u isto vrijeme uspješno potiče prirodni tamni pigment, ali i dubinski njeguje i obnavlja kožu oštećenu od sunca i soli.


Prirodni boosteri preplanulog tena – mrkva i maslinovo ulje


Ako krenete čitati popis sastojaka Premium Chocolate Marmalade, iznenadit ćete se kada vidite da se radi zapravo o jednostavnim, dobro poznatim, ali izuzetno efektivnim sastojcima oko kojih se sve vrti, a to su: mrkva i maslina. Da ove dvije biljke potiču tamnjenje, nije novost. Ali novost je u tome kako ih kombinirati na način da u potpunosti ispune svoju ulogu i postignu maksimalan efekt na koži.
I zato ova marmelada ima formulu u kojoj se spajaju maslinovo ulje, ulje mrkve i oraha, na način da oslobode pigment kože. Pa nije ni čudo da se razlika u boji tena vidi već nakon prvog nanosa. Kako bi efekt bio još i bolji, u teksturu su dodane sitne šljokice uz koje koža, osim što izgleda tamnije, definitivno izgleda i zdravije! Stvarni trenutni efekt možete pogledati na slici:

PR PR (Foto: PR)

S obzirom da sunce i općenito vrućine isušuju kožu, ova marmelada dodatno sadrži karite maslac i arganovo ulje koji će priuštili oblinu njegu koži koja je izložena ljetnom suncu. Na ovaj način ona će u isto vrijeme dok tamni, dobiti toliko potrebnu dubinsku hidrataciju, njegu i mekoću.
Svi sastojci su spretno spojeni pa je tekstura vrlo fluidna što znači da se marmelada vrlo lako i brzo razmazuje i upija, bez masnog efekta.

PR PR Foto: PR
Uz savršen ten ide i savršen pogled!
Premium Chocolate Marmalade trenutno je na pre-sale akciji koja traje još vrlo kratko: naime, ukoliko naručite odmah svoju marmeladu na poklon dobivate najtraženiji serum za rast prirodnih trepavica Derma-Luxelash, i to tretman za 40 dana, koji inače vrijedi 30.95 EUR. Akciju možete iskoristiti i naručiti svoj paket Premium Chocolate Marmalade + gratis Derma-Luxe serum za rast prirodnih trepavica isključivo ovdje. I ne zaboravite, sada je idealno vrijeme da počnete koristiti oba proizvoda, tako da, kada se prvi put skinete u kupaći izgledate kao da ste se sunčali mjesecima, uz zavodljiv pogled ispod dugih i gustih trepavica, i to bez maskare.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju