Svako žensko tijelo lijepo je na svoj način i svako žensko tijelo je zemlja čuda, kako kaže pjesma Johna Mayera 'Your Body Is A Wonderland'. A muškarci iz 7 država svijeta otkrili su kakva su im ženska tijela najprivlačnija

1. Južnoafrička Republika: Tijelo atletske građe kakvo ima Charlize Theron
U Južnoafričkoj Republici seksi je imati tijelo s definiranim mišićima. S obzirom da više od pola godine imamo toplo vrijeme, puno vremena provodimo vani i bavljenje sportom nam je važno. Sportom se počinjemo baviti od rane dobi i zbog toga mnoge žene imaju atletsku građu tijela. Ja posebno volim kada žena ima noge definiranih mišića. – Andrew (29)

Muškarci iz 7 država svijeta otkrili su kakva su im ženska tijela najprivlačnija

2. Japan: Tijelo sitne, nježne građe kakvo ima Carrie Ann Inaba
Muškarci u Japanu poznati su po tome da im se više sviđaju žene koje bismo opisali kao slatke, a ne seksi ili privlačne. Japanci vole žene sitne građe, mršavice malih grudi. A takve žene nije teško pronaći jer Japan ima jednu od najnižih stopa pretilosti u svijetu i kod nas nije uobičajeno imati višak kilograma. – Yuzuru (31)

3. Senegal: Tijelo s oblinama kakvo ima Oprah Winfrey
Prije su muškarci preferirali žene zaobljenijih tijela – skoro debele, ali opet proporcionalne građe. Danas su u trendu tijela prosječnih oblika. Oprah je dobar primjer – ima zaobljenije tijelo s dozom ženstvenosti. Ne želimo ženu koja nema mesa na kostima, ali ipak preferiramo one ispod broja XXL. – Diamil (45) Pogledajte i kako izgleda idealna žena diljem svijeta.

4. Kolumbija: Mršavice s velikim grudima poput Pamele Anderson
U Bogoti muškarci vole žene klasične ljepote i vitkoga tijela. No, na obali je ukus nešto drugačiji i ondje se muškarcima više sviđaju žene s fit tijelima i velikim umjetnim grudima. U Kolumbiji je normalno da mlade žene naprave plastične operacije. – Pedro (26)

5. Jordan: Tijelo s umjerenim oblinama kakvo ima Catherine Zeta-Jones
Na Bliskom Istoku, tijelo žene samo je za njezinog supruga. Muškarci vole žene većih konfekcijskih brojeva i okrugloga lica. Ako ste mršavi, u Jordanu to znači da niste zdravi i ne volimo kada žene idu u ekstreme na bilo koju stranu vage. - Basam (34)

6. Barbados: Utrenirano tijelo s oblinama kakvo ima Rihanna
Na Karibima se žene smatraju seksi ako imaju tijelo u obliku boce Coca-Cole. Volimo kada žena ima ravan trbuh i vitko tijelo, ali i široke bokove i podignutu stražnjicu. Ali nije nam bitan samo oblik tijela nego i kako se žena kreće dok pleše. – Alan (23) Pogledajte i Rihanninu još puteniju figuru stvorenu za pokazivanje u kupaćem.

7. Rusija: Proporcionalno tijelo kakvo ima Jessica Alba
Rusi seksi smatraju žene koje su proporcionalne građe tijela. Žene sitne građe s velikim stražnjicama ili deblje cure s malim grudima nisu naš tip. - Victor (27)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju