Uz pomoć naših čitateljica odlučili smo provjeriti koji to hrvatski glumac zaslužuje titulu najprivlačnijeg. U glumačkim redovima mnogo je miljenika žena, a mi smo izdvojili njih deset.

Među 10 neodoljivih kandidata za najprivlačnijeg hrvatskog glumca našli su se Janko Popović Volarić, Marko Petrić, Goran Višnjić, Goran Bogdan, Alen Liverić, Leon Lučev, Slavko Sobin, Marko Braić, Filip Vidović i Filip Juričić.

Više od 10.000 čitateljica sudjelovalo je u našoj anketi, a najviše vaših glasova osvojio je Janko Popović Volarić.

Ovaj markantni kazališni, filmski i televizijski glumac rođen je 14. ožujka 1980. godine. Po zvanju grafičar, Janko se u glumu zaljubio sasvim slučajno. Nakon završetka srednje škole radio je u jednoj grafičkoj redakciji, a potom u izdavačkoj kući. Imao je 24 godine kada je upisao studij glume na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Gledateljima Nove TV dobro je poznat jer je godinama dio uspješnih projekata ove medijske kuće. Glumio je u serijama "Najbolje godine", "Larin izbor", "Kud puklo da puklo", "Čista ljubav" i "Dar Mar".
Janko je od 2017. godine dio žirija showa "Supertalent", a 2019. godine okušao se i kao voditelj Plesa sa zvijezdama.

Osim malih ekrana, osvojio je i one velike - uloga u hvaljenom filmu "Comic Sans" redatelja Nevija Marasovića donijela mu je Zlatnu arenu za najbolju glavnu mušku ulogu. I na Filmskom festivalu mediteranskih zemalja 2018. godine proglašen je najboljim glavnim glumcem za isti film.

Naravno da sam presretan zbog nagrade i kad čuješ da nagrada nosi ime Omara Sharifa, nekako ti nije svejedno. Prije deset dana dobio sam nagradu i na festivalu u Mojkovcu u Crnoj Gori, tako da film očito dobro prolazi i izvan Hrvatske, kazao je tada Janko za showbuzz.hr.

Janka ste smjestili na prvo mjesto liste najprivlačnijih hrvatskih glumaca, dok se na drugom našao Goran Bogdan, a na trećem Filip Juričić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju