NP Krka jedna je od najposjećenijih i najpopularnijih turističkih atrakcija u Hrvatskoj na kojoj svake godine uživa veliki broj turista

Mnogi strani turisti, ali i domaći ljudi iskoristili su lijepo sunčano vrijeme za posjet Nacionalnom parku Krka.

Nakon šetnje i razgledavanja prirodnih ljepota jedne od najposjećenijih hrvatskih turističkih atrakcija treba se malo i osvježiti pa se mnogi odlučuju na kupanje u Krki.

Napravila je to i jedna zgodna brineta koja je baš poput ostalih turista iskoristila priliku kako bi napravila fotografiju za uspomenu. S osmijehom od uha do uha, pozirala je spretno poput supermodela u bijelom badiću kojeg modni stručnjaci proglašavaju najriskantnijim modelom kupaćih kostima.

Nakon šetnje i razgledavanja prirodnih ljepota Krke treba se malo i osvježiti.

Naime, ako ne odaberete model napravljen od dovoljno čvrstog i debelog materijala, ovaj kupaći kostim zbog bijele boje nakon kupanja postaje proziran. Upravo ga zbog toga mnoge žene izbjegavaju, bez obzira na to što fantastično naglašava preplanulu put. Međutim, ova mlada dama odabrala je siguran model koji štiti tijelo od pogleda pa se nije morala bojati nikakvih modnih nezgoda tijekom kupanja.

Zavucite ruku ispod unutarnje strane bijelog kupaćeg kostima i malo ga rastegnite. Ako jasno vidite svoje prste kroz badić, to znači da će najvjerojatnije biti proziran, savjetuje Sabra Krock, kreativna direktorica poznatog proizvođača kupaćih kostima "Everything But Water" svima koji će nekom prilikom kupovati badić u bijeloj boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju