Kako je i obećao, točno godinu dana nakon zadnjeg koncerta u Areni Zagreb Đorđe Balašević vratio se pred svoju zagrebačku publiku. Prepuna je Arena kao jedno četiri sata pjevala najljepše Balaševićeve stihove.

Galerija Najromantičniji stihovi Đorđa Balaševića - 1 Najromantičniji stihovi Đorđa Balaševića - 2 Najromantičniji stihovi Đorđa Balaševića - 3 +6 Portret života mog

Đorđe Balašević održao je u utorak veliki koncert u Areni Zagreb, točno godinu dana nakon zadnjeg koncerta kojim je prekinuo šestogodišnju pauzu nastupanja u najvećoj zagrebačkoj dvorani.

Pjesme vječnog romantika Đorđa Balaševića posebno vole žene

Zagrebačka Arena sinoć je bila dupkom puna Balaševićevih obožavatelja na koncertu kojim je legendarni glazbenik proslavio 40 godina karijere. Obećao je da će se svake godine vraćati u Zagreb, po mogućnosti na isti datum, 26. prosinca.

Stihovi srbijanskog kantautora diraju u dušu, a pjesme ovog vječnog romantika posebno vole žene koje se lako poistovjećuju s emotivnim pjesničkim slikama vrsnog glazbenika.

Najveća je Balaševićeva inspiracija supruga Olivera koju naziva svojom muzom i ne krije da bez nje njegov život i karijera jednostavno ne bi bili isti.

Povodom zagrebačkog spektakla odlučili smo se prisjetiti najromantičnijih pjesama Đorđa Balaševića koje možete pročitati u našoj fotogaleriji.

Najromantičniji stihovi Đorđa Balaševića - 2 Provincijalka (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju