Magazin People od 1986. tradicionalno svake godine dodjeljuje titulu najseksi muškarca na svijetu. Prvi ju je nosio Mel Gibson, a prošle godine ta je čast otišla u ruke Paula Rudda.

Galerija Chris Evans najpoznatiji je po ulozi Kapetana Amerike (na slici s Iron Manom Robertom Downeyjem Jr.-om) Chris Evans Chris Evans +4 Chris Evans

Ovogodišnji je nositelj titule - Chris Evans. Naočiti 41-godišnji američki glumac, najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike u Marvelovim franšizama, kaže kako će njegova majka biti jako ponosna zbog toga.

Ponosna je na sve što radim, ali ovime će se baš moći hvaliti, kazao je Chris u intervjuu za People.

Chris Evans Chris Evans (Foto: Guliver Images)

Dodao je kako mu je čudno komentirati svoju novu titulu te da će zbog nje sigurno biti predmet zezancije u društvu svojih najbližih prijatelja. Ovo će zapravo samo biti povod za njihovo maltretiranje, našalio se.

Chris Evans Chris Evans (Foto: Guliver Images)

Chrisove obožavateljice ne mogu dočekati njegovo novo pojavljivanje na velikim ekranima, ali glumac je najavio kako bi se sada malo želio odmoriti od svojega posla: Najbolji aspekt moje karijere u ovom trenutku jest to što se osjećam dovoljno sigurno da malo stanem na kočnicu. Osjećam da imamo malo više slobode, mogućnost da se udaljim od industrije, a onda opet nađem projekte koji će zadovoljiti moj kreativni apetit kada se vratim.

Chris Evans najpoznatiji je po ulozi Kapetana Amerike (na slici s Iron Manom Robertom Downeyjem Jr.-om) Chris Evans najpoznatiji je po ulozi Kapetana Amerike (na slici s Iron Manom Robertom Downeyjem Jr.-om) (Foto: Guliver Images)

Obožavateljice također zanima to ima li Chris djevojku. U ovom trenutku njegovo srce nije zauzeto, a na pitanje uključuje li njegova budućnost brak i djecu, imao je vrlo jasan odgovor: To je apsolutno nešto što želim.

Slažete li se s izborom najseksi muškarca za 2022. godinu

glasova:

Chris Evans Chris Evans (Foto: Guliver Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju