Poznata kao velika ljubiteljica mode, vojvotkinja od Cambridgea ove godine sa svojim modnim odabirima oduševila je i kritičare i javnost. Iako voli nositi i pristupačne brendove, ovim dizajnerskim krpicama ni Kate Middleton nije mogla odoljeti

Vojvotkinjin ovogodišnji budžet za garderobu iznosio je 1.5 milijuna kuna, što je poveći odmak od prošlogodišnjeg iznosa od skoro 400 tisuća kuna. Naime, lijepa Catherine je ove godine bila na dvije kraljevske turneje te je upravo tada nosila najskuplje komade odjeće.

U travnju je posjetila Indiju, a trošak toga je bio oko 300 tisuća kuna, dok je garderoba tijekom kadanske turneje u rujnu koštala više od pola milijuna kuna. Imena koja se najviše spominju ne čude s obzirom na to da se radi o Kateini najdražim dizajnerima kojima je već godinama vjerna. Naravno, riječ je o Jenny Packham, Alexandru McQueenu, Catherine Walker i Dolce & Gabbani.

1. Alexander McQueen haljina (37 tisuća kuna)
Ovu prekrasnu bijelo-crvenu haljinu Catherine je nosila 25. rujna kad je stigla u Vancouver. Outfit je upotpunila jednostavnim crvenim salonkama i torbicom.

2. Jenny Packham haljina (36 tisuća kuna)
Kada je sletjela u Kanadu, 24. rujna, Catherine je nosila ovu modru haljinu rađenu posebno za nju. Također, modri šešir ukrašen javorovim listovima, koji nosi potpis Sylvije Fletcher za Lock and Company, koštao je oko 28 tisuća kuna.

3. Jenny Packham haljina (32 tisuće kuna)
Još jedna modra Jenny Packham haljina rađena po mjeri za Catherine. Ovoga puta se radi o dugačkoj haljini koju je nosila na bollywoodsku galu kada je bila u posjeti Mumbaiju 10. travnja.

4. Dolce & Gabbana (30 tisuća kuna)
Prekrasnu bijelu čipkanu haljinu nosila je na najvažnijem britanskom društvenom događaju, Royal Ascot konjičkim utrkama, 15. lipnja. Ovu haljinu već je nosila mjesec dana ranije povodom proslave kraljičinog 90. rođendana.

Jedna od najdražih Catherininih dizajnerica je ujedno bila i najdraža dizajnerica princeze Diane

5. Catherine Walker (28 tisuća kuna)
Još jednom se spominje ime Catherine Walker, dizajnerice koju je princeza Diana obožavala. Ovu svijetlo plavu haljinu u stilu kaputa Catherine je nosila 10. lipnja povodom još jedne proslave kraljičinog 90. rođendana.

6. Jenny Packham (26 tisuća kuna)
Posljednje tri haljine istih su cijena, i točno po vojvotkinjinom ukusu. Prekrasnu haljinu ukrašenu šljokicama Catherine je nosila 22. lipnja na jednu gala večeru organiziranu za dobrotvorne svrhe.

7. Sophie Hallette (26 tisuća kuna)
Tijekom komemoracije Bitke na Sommi, vojvotkinja je u Francuskoj odjenula čipkanu haljinu koja nije previše upadala u oči, a bila je upravo onog modela koji ona očigledno obožava i koji joj odlično stoji.

8. Temperley London (26 tisuća kuna)
Set identičnog dizajna, rezani top i suknja dužine do poda, Catherine je nosila 11. travnja u New Delhiju tijekom još jedne proslave kraljičinog 90. rođendana.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju