Harper Seven Beckham i ove je godine podržala svoju slavnu mamu na njujorškom Tjednu mode te gledala njezinu novu kolekciju iz prvih redova

Galerija Harper Seven Beckham - 2 Harper Seven Beckham - 3 Victoria Beckham jesen/zima 2018. - 8 +6 Victoria Beckham jesen/zima 2018. - 7
Victoria Beckham
predstavila je u veličanstvenom njujorškom izdanju Jamesa Burdena svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2018. godine. U prvim redovima pratila ju je njezina obitelj, točnije suprug David Beckham, kćer Harper Seven te sinovi Cruz i Romeo.

Kao i obično, najviše pažnje privlačila je tatina šestogodišnja djevojčica, koja je bila odjevena poput male damice u bijelu haljinu, crne čarape i ružičaste cipele.

Preko cijelog izdanja nosila je kaput dvorednog kopčanja u boji burgundca te s potpisom Burrberyja, koji je podigao cijelu kombinaciju. Riječ je o brendu čije je zaštitno lice bio njezin brat Romeo, a koji vole nositi i ostali članovi klana Beckham. Harper Seven Beckham - 3 Harper Seven s tatom i braćom na njujorškom Tjednu mode (Foto: Profimedia.hr) Victoria Beckham u novoj je kolekciji ostala dosljedna sebi i svojim modnim korijenima. Kolekcijom dominiraju neutralne boje i elegantni krojevi, a našlo se i nekoliko modela s razigranim šarenim uzorcima.

Dizajnerica u prvi plan stavlja ženski struk, a kapute i sakoe ukrašava stiliziranim komadima od kože, što cijeloj kolekciji daje avangardni prizvuk.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte što Victoria Beckham predlaže za jesen/zimu 2018. godine. Victoria Beckham jesen/zima 2018. - 2 Živahni prijedlog Victorije Beckham za jesen 2018. (Foto: Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju