Shiloh i Zahara, kćerke Angeline Jolie i Brada Pitta, za razliku od većine djevojčica ne žele ići na balet i igrati se lutkicama. Puno im je draže odjenuti dres i driblati s loptom na nogometnoj utakmici

Osmogodišnja Shiloh i desetogodišnja Zahara, kćerke najpoznatijeg holivudskog para, ne odrastaju skrivene pod staklenim zvonom slave i bogatstva njihovih roditelja okružene samo djecom slavnih i 'izabranih'.

Ove dvije djevojčice iskoristile su bezbrojne mogućnosti izbora koje pruža život njihove obitelji i odabrale ono što njima odgovara.

Nisu se upisala u baletnu školu niti organiziraju čajanke u parku sa svojim lutkicama, već igraju nogomet u jednom od dječjih nogometnih klubova.

Nemojte biti manje od onoga što jeste. I kada vam kažu da ste drugačiji, nasmijte se, dignite visoko glavu i buditi ponosni

--Angelina Jolie

Široki dresovi i driblanje loptom tako su dio njihove svakodnevice, a u tome ih podržavaju Brad i Angelina koja je, kako i sama kaže, u djetinjstvu bila drugačija od ostalih.

Kada sam bila mala, baš poput Maleficent, bilo mi je rečeno da sam drugačija. I nisam nigdje pripadala – preglasna, puna vatre i nikada mirna na stolcu.

I onda sam jednog dana spoznala nešto, nešto za što se nadam da ćete i vi dokučiti – drugačije je dobro. Nemojte biti manje od onoga što jeste. I kada vam kažu da ste drugačiji, nasmijte se, dignite visoko glavu i buditi ponosni
izjavila je Angelina Jolie na dodjeli 'Kids Choise Awards' nagrada na kojoj nagrađena u kategoriji omiljenog zlikovca i to za ulogu vještice u filmu 'Maleficent'.

Sigurno smo da je Zahari i Shiloh, koje su je tada ponosno gledale u publici, Angelina bila najveća inspiracija i razlog više da budu posebne i uvijek svoje, baš kao što je to i njihova mama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju