U britanskom "high street" brendu Topshop našli su formulu kako stvoriti haljinu koja će u aktualnoj sezoni biti apsolutni hit. Spojili su kroj koji nepogrešivo laska ženskoj figuri i životinjski uzorak, jedan od najvećih trendova sezone.

Galerija Najtraženija haljina iz Topshopa - 2 Najtraženija haljina iz Topshopa - 4 Najtraženija haljina iz Topshopa - 1 +1 Najtraženija haljina iz Topshopa  

Životinjski uzorak ove je jeseni nezaobilazan, a njegovu popularnost iskoristili su i u Topshopu te dizajnirali haljinu koja je trenutno jedan od najprodavanijih artikala britanskog high street brenda.

Haljina koja seže do sredine listova osvaja uzorkom koji oponaša zmijsku kožu, kopčanjem po sredini, faldama i rasporima koji ovom traženom modelu daju dozu senzualnosti. Mnoge žene željele su imati ovu haljinu i zbog kroja koji laska raznim građama ženskog tijela, a prodaje se u širokom rasponu brojeva, od britanske konfekcijske veličine 4 do 18.

Najtraženija haljina iz Topshopa - 4 Topshop, 417 kn (Foto: Topshop)

Koliko je ovaj odjevni komad popularan govori i činjenica da je haljina, čija je cijena 417 kuna, rasprodana, no možemo se nadati da će uskoro ponovno biti dostupna.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju