Kao i u svakom dijelu mode, tako se i kada je riječ o vjenčanicama trendovi iz godine u godinu mijenjaju. A u 2018. jedan konzervativniji stil vjenčanica bit će u modi, a mnoge buduće mladenke izjasnile su se da im se jako sviđa

U potrazi za popularnim trendovima uvijek je dobro pogledati što kaže Pinterest. A sudeći prema tome koliko su pinova skupile, vjenčanice s visokim ovratnikom u 2018. bit će vrlo tražene. Seksi vjenčanice s otvorenim leđima i vjenčanice sirena kroja i dalje će velikom broju mladenki biti prvi izbor, ali mnoge traže i ovu konzervativniju opciju vjenčane haljine.
Vjenčanica s visokim ovratnikom Vjenčanica s visokim ovratnikom bit će izbor mnogih mladenki u 2018. godini (Foto: Guliver/Thinkstock)

Sudeći prema tome koliko pinova su skupile na Pinterestu, vjenčanice s visokim ovratnikom bit će vrlo tražene u 2018.

Dosad je pretraživanje vjenčanica s visokim ovratnikom na Pinterestu veće za čak 351 posto u usporedbi s istim razdobljem prošle godine, a mladenke su oduševljene jer je ovaj zatvoreni kroj vjenčanica sve samo ne staromodan ili dosadan. Vjenčanice s visokim ovratnikom dolaze s rukavima ili bez njih, s potpuno pokrivenim ili odvažno otvorenim leđima te u raznim drugim varijacijama.

Sviđaju li vam se vjenčanice s visokim ovratnikom?

glasova:


Pinterest je također zabilježio i povratak jednog drugog trenda – bolera. Pretraživanje bolera poraslo je za 163 posto, a mladenkama se posebno sviđaju bolera od prozirnih materijala poput tika te čipke. Pogledajte i 10 najpoznatijih vjenčanica svih vremena.
Mladenka u vjenčanici s visokim ovratnikom Mladenka u vjenčanici s visokim ovratnikom (Foto: Guliver/Thinkstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju