Mnoge žene oduševljene su zlatnim eliksirom za lice s uljem šipka koji jamči zdrav sjaj kože te je odlična podloga za puder.

 

Jedan od najprodavanijih proizvoda preparativne kozmetike u web trgovini Pink Panda je ulje za lice brenda Revolution Skincare, zlatni eliksir s uljem šipka.

Mnoge žene oduševljene su zlatnim eliksirom za lice s uljem šipka koji jamči zdrav sjaj kože te je odlična podloga za puder



Ovaj eliksir iznimno dobro njeguje i hidratizira kožu te sadrži komadiće zlata za dodatni zdravi sjaj kože.
Gold Elixir idealan je za suhu i mješovitu kožu, osobito prije nanošenja šminke jer čini teksturu kože izrazito glatkom i mekom, što pridonosi boljoj primjeni ostalih proizvoda za šminkanje. Obogaćen je esencijalnim masnim kiselinama, pomaže uklanjanju suhe kože i hidratizira, dok sofisticirane zlatne čestice daju licu besprijekoran sjaj.

Nekoliko kapi ovog zlatnog eliksira možete pomiješati s tekućim puderom što će kožu lica učiniti dodatno sjajnom, svježom i mladolikom.

Revolution Skincare ulje za lice Gold Elixir je veganski proizvod te nije testiran na životinjama, a cijena pakiranja od 30 mililitara u trgovini Pink Panda je 104,99 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju