Thayersov bezalkoholni tonik za lice Witch Hazel je jedan od najprodavanijih proizvoda na Amazonu u kategoriji njege kože.

Unatoč jednostavnim sastojcima poput ružine vodice ili pak aloa vere, obožavatelji tvrde da je riječ o “svetom gralu” kada su u pitanju proizvodi za čišćenje lica. Štoviše, više od 4000 ljudi ocijenilo je ovaj proizvod na Amazonu s vrlo laskavim ocjenama.

PR Losion tako nježan da ga mogu koristiti i male bebe

Thayersovi tonici ne sadrži ni parabene ni kemijski spoj propilen glikol, vrlo su nježni prema koži i ne isušuju je. Ne samo da uklanjaju nečistoće iz kože, već je održavaju hidratiziranom, suužavaju pore, te spriječavaju pretjeranu proizvodnju masnoća. Uravnotežuju ph kože i smanjuju mogućnost od nastanka prištića.

Thayers tonik za čišćenje lica Na tržištu se može naći tonik s dodatkom ružine vode, krastavca te lavande (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Imate li problema s hormonalnim aknama, ovaj proizvod je dar s neba, tvrdi jedna zadovoljna korisnica na Amazonu. Ne mogu izreći dovoljno pohvala na njegov račun. Ako ste frustrirani zbog bolnih akna koje svrbe, učinite si uslugu i isprobajte ovaj proizvod barem jedan mjesec.

Formula ovog tonika, kao i većine Thayersovih proizvoda temeljena je na vještičjem lješnjaku (witch hazel) koji sadrži mnogo prirodnih tanina, a zahvaljujući kojima lice nakon korištenja izgleda zaglađenije, čišće i mladolikije.

Ovaj proizvod iznimno je popularan i među beauty blogericama. Bočica od 355 mililitara se može kupiti na Amazonu po cijeni od 9 američkih dolara, odnosno oko 59 kuna.

Kako je izgledalo 10 slavnih dama prije nego što su upoznale holivudske stiliste? Nekad i sad: Slavne dame - 4 Nekad i sad: Slavne dame - 2 Nekad i sad: Slavne dame - 5 +6 Nekad i sad: Slavne dame - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju