Svaka ljubiteljica trendi, nosive, udobne i lijepe odjeće sigurno neće zaobići Zaru. Ovaj španjolski proizvođač odjeće, obuće i modnih dodataka postao je jedan od najpopularnijih odjevnih brendova kod nas, a i za sezonu jesen/zima imaju nekoliko vrlo traženih artikala koji vrlo brzo nestaju s polica

Među našim najtraženijim artiklima ove sezone svakako su kožnate jakne s podstavom od umjetnog krzna, traperice i traper košulje s cvjetnim motivima i izvezenim detaljima, baloneri, a apsolutni hit su biseri stavljeni na hlače, majice i druge modne komade, kažu nam iz Zare.

Svaka ljubiteljica trendi, nosive, udobne i lijepe odjeće sigurno neće zaobići Zaru

Kako bi vam kupovina u Zari bila još ugodnija i uspješnija, izdvojili smo 10 najtraženijih odjevnih komada koji se, osim što su vrlo nosivi i trendi, vrlo lako mogu međusobno kombinirati. Tako će, primjerice, cvjetna haljina odlično izgledati uz bež baloner, traperice s cvjetnim uzorkom možete kombinirati uz sivu majicu ukrašenu biserima na rukavima i jaknu prašnjavo ružičaste boje od umjetne kože, a za ljubiteljice crne tu su uske hlače s biserima sa strane i kratka jakna od vinila.

Prolistajte našu fotogaleriju i inspirirajte se top Zarinim komadima za vlastiti odjevni stil. Pogledajte i jesensko izdanje najtraženije Zara haljine koja naglašava struk i sužava bokove, a prisjetite se i Zarine 2 u 1 haljina zbog koje smo jedva dočekali osvježenje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju