Jedan od najupečatljivijih komada brenda Zara ove sezone je duga haljina na kopčanje s uzorkom na pruge i cvjetove. Ova baš drugačija haljina može se vidjeti i na zagrebačkim ulicama, a tajna njene popularnosti leži u tome što spaja dva najpopularnija ljetna uzorka

Zarini dizajneri mudro su spojili dva najomiljenija ljetna uzorka, prugice i cvjetove, i stavili ih na laganu ljetnu "2 u 1" haljinu koja je, čim se pojavila u trgovinama, privukla pažnju mnogih ljubiteljica Zare, ali i općenito upečatljivih modnih komada. Okomite crne pruge spojene su s cvijećem crvene, ružičaste i ljubičaste boje, a atraktivnost haljini daje i kopčanje s prednje strane po cijeloj dužini.

Jedan od najupečatljivijih komada brenda Zara ove sezone je duga haljina na kopčanje s uzorkom na pruge i cvjetove

Maksi dužina i dugi rukavi čine je idealnom ljetnom haljinom u danima kada malo osvježi, a za svoj street style izabrale su je i dvije djevojke snimljene u centru Zagreba.

Osim ove prugasto-cvjetne "ljepotice", i druge haljine brenda Zara žene rado nose. Tako smo u gradu pronašli i damu u haljini na crvene pruge s pojasom oko struka te također kopčanjem po cijeloj dužini. Još jedna ženstvena haljina nosiva u danima kada nije jako vruće. Razgledajte i 10 haljina na kopčanje koje pašu svakoj građi tijela.

U fotogaleriji pogledajte i druge Zarine haljine sličnih krojeva koje možete nositi ljeti kada malo osvježi, ali i u ranu jesen te proljeće. Pogledajte i plavušu iz centra Zagreba u popularnim Zara hlačama koje sužavaju struk.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju