Holivudske zvijezde obožavaju kreacije Caroline Herrere i redovito ih biraju za crveni tepih – bez obzira na to idu li na premijeru nekog manjeg filma ili dodjelu najvažnije filmske nagrade Oscar.

Galerija Haljina Carolina Herrera - 1 Haljina Carolina Herrera - 3 +0 Amanda i Meghan u istoj haljini

Potvrđuje to i nedavno održana premijera zadnje sezone serije “Igre prijestolja” koja je upriličena u Radio City Music Hallu u New Yorku, a na kojoj se pojavila i Amanda Peet u kreaciji ove slavne venezuelanske dizajnerice.

Američka glumica došla je podržati svojega supruga Davida Benioffa, inače sukreatora serije, a za ovu prigodu odabrala je maksi haljinu predimenzioniranog uzorka iz ovogodišnje predjesenske kolekcije Caroline Herrere, koju je sparila sa srebrnim sandalama povišenih potplata.

Balenciagine čizme - 6 Severina vs. Salma Hayek: Tko bolje nosi Balenciagine "hlačočizme"?

Iako lepršave i udobne haljine nisu česta pojava na crvenom tepihu, Amanda je blistala na ovoj dugoiščekivanoj premijeri. Zanimljivo je pripomenuti da je odabrala istu haljinu koju je nosila i trudna Meghan Markle u veljači ove godine tijekom protokolarnog kraljevskog posjeta Maroku.

Haljina Carolina Herrera - 5 Amanda i Meghan u istoj haljini (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

S ozbirom na blaženo stanje, vojvotkinja od Sussexa imala je nešto prilagođeniju verziju iste haljine – bez gumice u struku te s nešto raskošnijim rukavima. I dok ju je Amanda Peet odabrala za glamuroznu večernju priliku, za Meghan Markle to je ipak bila kreacija za dnevno druženje s marokanskim kraljem Muhamedom VI.

Koja je slavna dama odabrala haljinu za bolju priliku?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju