Elegantna obuća s ravnim potplatom ovogodišnji je trend! Nosi se i danju i noću!

Cipele na visoku petu već su desetljećima neizostavne u modnim kombinacijama za svečane prigode, no ove su godine modne smjernice unijele novi trend u žensku obuću. Riječ je o cipelama s ravnim potplatom, koje predstavljaju savršenu kombinacija elegancije i udobnosti, pa ne čudi što su vrlo brzo postale popularan modni komad. Na mass-shoes.com u najnovijim kolekcijama ženske obuće možete pronaći široku ponudu sofisticiranih natikača, chic polusandala i balerinki sa šiljastim vrhom. Ova vrsta obuće nosiva je u svim prigodama, od poslovnih sastanaka do večernjih zabava. Unosi svježinu u naše proljetne i ljetne ormare, a ujedno je i inspiracija za uistinu raznolike modne stilove tijekom ljeta. To su cipele koje postavljaju nove standarde elegantnog izgleda, a ove smo sezone cipele bez pete viđali i na nogama slavnih osoba koje su ih nosile na crvenom tepihu. Riječ je o damama koje znaju što je moda, kako ostaviti dojam, a pritom su dokazale da se ova obuća može nositi uz svaki stil odijevanja.

Elegantne polusandale s ravnom potpeticom

Ove sezone polusandale kao da zauzimaju središnje mjesto u kolekciji elegantne ženske obuće. Ove svestrane cipele mogu se kombinirati uz različite stilove odijevanja, od opuštenih ležernih kombinacija do večernjih haljina. Na mass-shoes.com pronaći ćete modele koji prate najnovije modne trendove, kao što su polusandale s leopard printom i mašnom iz kolekcije UPcollection. Mašnice, koje krase i jednobojne verzije ovih cipela, samo su jedan od trendi detalja sezone. Daju dašak ženstvenosti i razigranosti, a tome pridonose i geometrijski i cvjetni uzorci, te razni drugi ukrasi poput mašnica i kopči. Cipele s ravnim potplatom u srebrnim ili zlatnim metalik nijansama unose dašak glamura u modne kombinacije za svaki dan i zapravo su ovogodišnji modni izričaj. Zanimljive su i polusandale u izgledu rafije koje svojom unikatnošću i teksturom privlače pozornost i apsolutno su savršene za ljetne dane.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

PR PR (Foto: PR)

Natikače s dodacima

Ljeto je idealno vrijeme za natikače, a one su ove godine doživjele pravi modni boom. Natikače s raznim dodacima središnji su dio ljetnih kolekcija obuće, spajaju udobnost i stil, a nemoguće ih je zaobići pri odabiru obuće za toplije dane. Tako u novim kolekcijama cipela u trgovinama Mass možete pronaći elegantne natikače za sve prilike, od sofisticiranih i minimalističkih modela s malim detaljem na gornjem dijelu obuće, do opuštenijih dezena s mašnama od tkanine ili isprepletenim šarenim vrpcama, koje jednostavno „prizivaju“ neki laganiji ljetni stajling.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

Chic balerinke sa šiljastim vrhom

Balerinke sa špicastim vrhom i remenom oko gležnja, kao i one u kultnom stilu Mary Jane u srebrnim i zlatnim nijansama, ove su godine posebno u trendu. Riječ je o cipelama koje savršeno spajaju klasiku s modernim i trenutno su u centru pažnje, a nosila ih je i legendarna glumica Jane Fonda na nedavnom filmskom festivalu u Cannesu.

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

PR PR Foto: PR

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju