Iako bismo svi za sebe voljeli reći da smo uredni ljudi, znamo da to nije uvijek slučaj.

Istina je da neki ljudi stvarno ne mogu funkiconirati okruženi i najmanjim neredom, a opet, tu su i oni kojima nemaju problem s činjenicom da prljavo suđe prenoći u sudoperu ili da se prašina skuplja po ormarićima.

Astrolozi kažu da utjecaj na to koliko ćemo biti uredni ili neuredni ima i naš horoskopski znak.

U nastavku smo izdvojili tri znaka koja su, ako ćemo vjerovati zvijezdama, najurednija.

1. Djevica

Za djevice je riječ uredne možda i preslaba. One su opsjednute čistoćom. Vole da je sve organizirano, na svom mjestu i apsolutno čisto. U takvoj okolini najbolje funckioniraju. Čak i ako se pojavite nenajavljeno na vratima horoskopske djevice, nećete uloviti nered u njezinom domu.

2. Bik

Bikovi su jako angažirani oko vlastitog izgleda, a situacija nije nimalo drugačija kada je u pitanju njihov dom. Oni se jednostavno ne mogu opustiti ako je oko njih sve u neredu. Zato paze da sve uvijek izgleda lijepo i uredno. Jedan od razloga je taj što ne žele drugima dati priliku da ih ogovaraju zbog nereda.

3. Jarac

Jarčevi su predani i marljivi oko svega što rade, a situacija je jednaka kada je u pitanju njihov dom. Imaju snažnu želju da sve u njihovom stanu ili kući bude organizirano i na svom mjestu. Odbijaju dopustiti da bilo što pod njihovom kontrolom ostane u kaosu.

Stablo Buran početak jeseni: Što očekuje horoskopske znakove u nadolazećem periodu?

Sheldon Copper iz serije 'Teorija velikog praska' Tri horoskopska znaka koja najmanje vjeruju u - horoskop

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju