Bratska ljubav nešto je neprocjenjivo. Starija braća uvijek paze na svoje mlađe sestre. A ima li išta ljepše u životu roditelja nego kad stvore takav čvrsti odnos pun ljubavi i podrške koje traju cijeli život?

U tom najljepšem osjećaju trenutačno uživa i Franka Batelić, koja je ovih dana ponovno rodila i svome sinčiću Viktoru na svijet donijela seku.

Maleni Viktor Ćorluka pripremio je najslađi doček za svoju seku Gretu i mamu Franku, koje su dolazile iz bolnice.

Franka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj Viktor strpljivo gleda prema automobilu iz kojega trebaju izaći mama i seka, a u rukama drži buket i košaru sa cvijećem.

Doček, napisala je Franka pokraj fotografije i raznježila svoje pratitelje.

Franka je prije nekoliko dana na društvenim mrežama podijelila fotografiju svoje novorođene djevojčice Grete i tako obznanila da je rodila.

Najslađe iščekivanje: Poznate Hrvatice otkrile kako je izgledala njihova trudnoća Hana Huljić i Tonči Huljić Trudnoće poznatih Hrvatica Trudnoće poznatih Hrvatica +4 Trudnoće poznatih Hrvatica

I stigla si nam TI, naša prekrasna djevojčice, napisala je Franka pokraj fotografije na kojoj pozira sa svojim suprugom Vedranom Ćorlukom.

Franka Batelić rodila je djevojčicu Gretu 4. studenog 2022. godine Franka Batelić rodila je djevojčicu Gretu 4. studenog 2022. godine (Foto: Instagram/Franka Batelic)

Franka Batelić rodila je djevojčicu Gretu 4. studenog 2022. godine Otkrijte značenje divnog imena koje su svojoj djevojčici dali Franka Batelić i Vedran Ćorluka

Bivši reprezentativac Vedran Ćorluka i Franka Batelić uživaju u ulozi roditelja, a detalje iz obiteljskog života često dijele na društvenim mrežama. Trenutačno žive u Zagrebu, a sudeći po fotografijama, njihova desetogodišnja ljubav neprestano raste. 

Viktor Ćorluka Viktor Ćorluka dočekao je seku Gretu i mamu Franku iz bolnice (Foto: Instagram@Franka Batelić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju