Veliku pobjedu Hrvatske nad Kanadom s rezultatom 4:1 s tribina stadiona Khalifa International u Dohi pratili su i roditelji Luke Modrića i njegova sestra Jasmina. Kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije podrška obitelji sigurno je bila još jači motiv da u utakmici da sve od sebe, a končani je rezultat i pokazao da je bilo tako.

Galerija Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 5 Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 1 +1 Mama i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade

Svjetsko nogometno prvenstvo zahuktalo se i Hrvatska je nakon remija s Marokom zapisala veličanstvenu pobjedu protiv Kanade. S nastupom na SP-u u Katru Luka Modrić ušao je u povijest jer je postao prvi nogometaš koji je igrao i na Europskom i Svjetskom prvenstvu u tri različita desetljeća.

Roditelji i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade - 2 Mama i sestra Luke Modrića na utakmici Hrvatske i Kanade (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

U četvrtak Hrvatsku čeka sraz s Belgijom, Vatrenima držimo najčvršće palčeve, a nema sumnje da će i ovoga puta imati ogromnu podršku s tribina. Uvijek se među navijačima na tribinama nađu i članovi obitelji naših reprezentativaca pa su tako na utakmici s Kanadom bili i roditelji i sestra Luke Modrića, majka Radojka, otac Stipe i sestra Jasmina.

Diora Modrić, mlađa sestra Luke Modrića, na utakmici Hrvatske i Maroka Diora Modrić, mlađa sestra Luke Modrića, na utakmici Hrvatske i Maroka (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Luka ima dvije sestre koje su obje mlađe od njega, a najmlađa Diora bila je s roditeljima na utakmici protiv Maroka. Starija Jasmina mami i tati pridružila se na utakmici protiv Kanade, a dobro raspoloženo društvo u navijačkim majicama s crveno-bijelim kockicama fotografirano je uoči utakmice na tribini.

Dvije kombinacije za dva vjenčanja: Supruga Andreja Kramarića udala se u minici i odijelu Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 8 Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 7 Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 4 +7 Vjenčanje Mije Ćurković i Andreja Kramarića u Gradskoj vijećnici u ožujku 2021. godine - 1

Borna Sosa: Mladi debitant na Svjetskom prvenstvu u Katru koji je privukao i pažnju žena Borna Sosa Borna Sosa Borna Sosa +3 Borna Sosa

I prije početka utakmice bilo je jasno koliko su ponosni na Luku i njegove suigrače, a njihovoj sreći sigurno nije bilo kraja nakon uvjerljive pobjede Hrvatske 4:1.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju