Sezona je kupovanja poklona, a svi znamo da taj zadatak nije uvijek lagan. Sretnici među nama u svojoj blizini imaju osobe koje cijelu godinu osluškuju želje ljudi koje vole i na kraju im pod bor stave savršeno izabrane poklone.

No, među bliskim prijateljima ili članovima obitelji vjerojatno imate i barem jednu osobu koja kupuje - pa - užasne poklone.

Ako je vjerovati astrolozima na to koliko ćemo dobre ili loše poklone kupiti utječe i naš horoskopski znak. Mi smo u nastavku izdvojili tri znaka koja kupuju najlošije poklone. Idući put kada od njih dobijete poklon s kojim ne znate što biste uradili, progledajte im kroz prste. Nije do njih, do zvijezda je.

Horoskopski znakovi koji kupuju najlošije poklone su:

Jarac

Znate onaj divan osjećaj kad na poklon dobijete nešto što ne morate nužno imati, ali jako vam se sviđa ili onaj trenutak sreće kad dobijete nešto za što se sami niste usudili izdvojiti novac, ali ste jako sretni jer vas je dočekalo pod borom?

Jarčevi vam neće priuštiti takve trenutke. Pokloni koje oni kupuju moraju biti korisni. Ništa drugo ne dolazi u obzir. Nema emocija, nema sitnica koje ne služe ničemu osim tome da vam uljepšaju dan. Ali nisu ni korisne stvari tako loše, barem će biti - korisne.

Lav

Lavovi mogu biti velikodušni, ali i prilično egocentrični. Što to znači za kupovanje poklona? To znači da će prilikom kupovine poklona malo više razmišljati o sebi, nego o vama. Kupit će vam nešto u čemu će i oni moći uživati. Naprimjer, ulaznice za koncert na koji oni silno žele ići ili večeru u restoranu u kojem već dugo žele jesti. Pokloni koje poklanjaju lavovi nisu loši, ali dok ih kupuju prvo misle na sebe, a tek onda na vas.

Bračni par Žena za sva vremena: Koji horoskopski znak nosi titulu najbolje supruge?

Laganje S njima oprezno: Tri horoskopska znaka koja su sklonija laganju od drugih

Ovan

Najveća mana ovog horoskopskog znaka je ta da čeka posljednji trenutak. Ovnovi ništa ne planiraju pa tako ni kupovinu poklona. To znači da ih kupuju u posljednjoj sekundi. Moguće je čak da neće stići kupiti poklon pa će vam proslijediti nešto što su oni dobili.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju