Nježna, brižna, senzibilna, intuitivna, požrtvovna, suosjećajna, sentimentalna, topla, odana, maštovita – sve ove kvalitete pripisujemo horoskopskim ribama. Naravno, postoji i mnogo predrasuda prema ovom znaku zbog kojih su ribe često na lošem glasu, a mi smo danas izdvojili one najveće.

Ribe nisu…

1. Slabe

Nije tajna da su emotivne i osjetljive te ih se zato često karakterizira i kao velike plačljivice, ali zbog toga ih mnogi potpuno krivo percipiraju i kao slabe osobe. Ribe su sve samo ne slabe, pogotovo kada moraju pomoći drugima. U tim situacijama iznenadit će vas svojom snagom i odlučnošću, a pritom će iskazati i veliku dozu suosjećanja, koju neki naoko jači i manje empatični znakovi nemaju u sebi. Njihova snaga proizlazi upravo iz njihove emotivnosti i sposobnosti da se poistovjete sa svima.

Slika nije dostupna Ostavite ribe na miru: Rečenice s kojima ćete uvrijediti ovaj horoskopski znak

2. Zatvorene

Ribe se neće povjeravati bilo kome, samo pravim ljudima i u pravoj atmosferi. Ako se iz nekog razloga ne osjećaju ugodno u vašem društvu ili im zasmeta vaša energija, bit će ljubazne, ali maksimalno suzdržane. S druge strane, imaju beskrajno povjerenje u svoj najbliži krug ljudi i s njima će bez problema podijeliti i najintimnije misli ili probleme.

3. Nepouzdane

Da, one žive u svom svijetu i glava im je često u oblacima, ali to ne znači da se ne mogu "prizemljiti" onda kada ih zatrebate. Daleko od toga da vas pritom neće počastiti s malo svoje dramatičnosti, ali na ribe uvijek možete računati.

Slika nije dostupna Tajne stila horoskopskih riba: 15 kombinacija stvorenih za romantične sanjarke

4. Sramežljive

Njihov nedostatak želje za komunikacijom krivo se percipira kao sramežljivost. Ribe su zapravo jako komunikativne i ako primijetite da su prema nekome ravnodušne, to je samo znak da im osoba jednostavno nije zanimljiva ili simpatična.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju