Karakteristike horoskopskog znaka utječu na sve aspekte svakodnevnog života, uključujući i modni stil. Jedan od najprepoznatljivijih stilova definitivno imaju romantične, sanjive, senzualne, maštovite i kreativne ribe.

Pripadnice ovog vodenog znaka ne vole stroge i previše ozbiljne krojeve. Preferiraju lepršave i voluminozne odjevne komade ležernih krojeva s naglaskom na udobnost.

Riba će na posao radije odjenuti haljinu ili suknju s lijepom bluzom umjesto hlača ili odijela.

Dugačke, romantične i ženstvene haljine njihov su zaštitni znak, a niti jednom drugom znaku boho komadi ne pristaju tako dobro kao ribi.

U ormaru većine riba prevladava odjeća od prozračnih i udobnih materijala. Najdraža im je ona napravljena od pamuka, svile, lana i šifona. Svoju omiljenu lepršavu haljinu nadogradit će širokim vunenim kardiganom.

Slika nije dostupna Stvarno su takve? Predrasude o horoskopskim ribama koje su zapravo živa istina

Slika nije dostupna Ostavite ribe na miru: Rečenice s kojima ćete uvrijediti ovaj horoskopski znak

Kada su u pitanju boje, plava se nalazi na prvom mjestu za većinu pripadnica ovog znaka. Ne postoji nijansa plave koju ribe ne mogu isfurati, ali najdraže su im one svijetlije. Kao vodeni znak, osim plave voli i ostale morske boje poput tirkizne i zelene.

Kod njih ćete pronaći i komade u i u raznim nijansama ljubičaste, a jedna od najzastupljenijih definitivno je lila. Često ih možete vidjeti i u žutoj boji te raznim pastelnim nijansama.

Ima i riba koje nisu velike ljubiteljice svijetlih boja, ali primijetit ćete kojem horoskopskom znaku pripadaju po kroju i stilu odjeće koju nose.

Omiljen modni dodatak riba su torbe koje jednostavno obožavaju. Uz njih, vole i nakit, a s glave često ne skidaju damske romantične šešire.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju