"Ma, pusti je, znaš kakve su vage", jedna je od onih rečenica koje često čujemo i koje zapravo možemo primijeniti na sve horoskopske znakove. Baš kao i ostali, i vage su žrtve raznih predrasuda, stereotipa i mitova o njihovoj osobnosti i ponašanju, a mi u nastavku donosimo tri najveća.

1. Površne su.

Vage su na glasu kao najbolje odjeveni horoskopski znak te općenito kao znak s fantastičnim ukusom bez obzira na to radi li se o modi, interijerima i ostalom. Da, važno im je kako izgledaju, a nekima se čini da su i previše opterećene time. Krivo – za njih to nije opterećenje nego zabava. Nema ništa površno u želji da izgledaju dobro i zato ih se ne treba osuđivati na temelju toga. Važno je i napomenuti kako vage nije briga što drugi nose i nikada ne prosuđuju ljude na temelju izgleda. One vole dobru odjeću i to najviše na – sebi.

Slika nije dostupna Vaga: Horoskop za listopad

2. Ovisne su o drami.

Ponekad se čini kako vage poput magneta privlače dramu u svoj život. Međutim, one se najčešće zapletu u konflikte zato što ih očajnički žele izbjeći. Vage teže balansu, miru i harmoniji i „alergične“ su na sukobe i(li) suprotstavljanja. Dapače, čak ni kada bi se realno trebale suprotstaviti nekome i tako riješiti problem, pokušat će to izbjeći kako ne bi bile povrijeđene i kako osobno ne bi povrijedile drugu stranu. Zato baš i nisu dobre u pravovremenom rješavanju vlastitih problema.

Slika nije dostupna Šarmerice na prvu: Otkrijte sve o ženama vagama

3. Stalno flertaju.

O neodoljivom šarmu horoskopskih vaga sve se zna. Jednostavno mu je nemoguće odoljeti i rijetko tko se može oduprijeti šarmantnim vagama. Običan razgovor s njima može djelovati kao flert ili upucavanje, ali tajna je u tome da vage vole svakome posvetiti maksimalnu pozornost, bez obzira na to je li u pitanju neobavezni susret. Vage su pričljive, zabavne, društvene i jako rijetko su ljubomorne, baš kao i ostali zračni znakovi. Zato ni ne shvaćaju da se njihovo ljubaznost i posvećenost može krivo interpretirati niti misle da rade išta loše.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju