Ako je suditi po modnim pistama, ali i crvenom tepihu – najveći trend u uređivanju noktiju ovoga proljeća spaja neutralne nijanse laka za nokte sa svjetlucavim aplikacijama.

Galerija Selena Gomez Goli disko trend na noktima - 5 Goli disko trend na noktima - 4 +1 Selena Gomez je predvodnica trenda goli disko

Nokti obojeni s nude nijansama laka za nokte uvijek izgledaju lijepo i vrlo lako se kombiniraju za različite prilike. No kad se tim neutralnim nijansama doda dašak glamura – odnosno svjetlucavi kamenčići – dobiva se novi trend u uređivanju noktiju.

Magazin Allure naziva ga Naked Disco (goli disko) i vjeruje da će biti najveći trend u uređivanju noktiju ovoga proljeća.

Jedna od predvodnica ovoga proljetnog trenda je pjevačica i glumica Selena Gomez koja je plijenila pažnju na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa svojom raskošnom haljinom, ali i lijepom manikurom.

Goli disko trend na noktima - 2 Selena Gomez je predvodnica trenda goli disko (Foto: Guliver)

Željeli smo upotrijebiti nježniju nijansu s malo svjetlucanja kao kontrast dubokoj mračnoj drami Gomezine Valentino haljine, otkrio je Tom Bachik neposredno nakon održavanja ove dodjele nagrada za najbolja ostvarenja na televiziji i filmu.

Tom Bachik je glavni nail artist poznatih i slavnih. Selenine nokte uredio je koristeći proizvode Apres Naila. Točnije, upotrijebio je dva sloja Apresova gela za nokte u nijansi Forgotten Film, a potom ih premazao s Non-Wipe Glossy Top Gelcoatom. Na koncu je ručno dodao nešto finih šljokica i Swarovski kristalića za završni dojam.

Goli disko trend na noktima - 4 Goli disko trend nosili su modeli i na reviji Adeama za proljeće i ljeto 2023. godine (Foto: Profimedia)

Iako Naked Disco trend izgleda vrlo glamurozno, lako se kopira u kućnoj radinosti. Ne treba vam holivudski nail stylist niti Swarovski kristali da biste ga i vi nosili.

Da bi uživali u ovoj manikuri trebaju vam samo dvije stvari: neutralni lak za nokte kao baza u blijedo-ružičastoj, svjetlo narančastoj, bež ili smeđoj nijansi, a koja se potom kombinira s daškom šljokica. Najbolje rezultate za puni disko efekt postići ćete ako koristite svjetlucave srebrnaste aplikacije za nokte.

15 omiljenih proljetnih manikura koje dobro izgledaju na dugim i kratkim noktima Pastelna francuska manikura Pastelna francuska manikura Pastelna francuska manikura +3 Pastelna francuska manikura

Ovaj trend prvi put je zapažan na predstavljanju nove kolekcije američko-japanskog brenda Adeam za proljeće / ljeto 2023. godine u New Yorku, a iza kojeg stoji dizajnerica Hanako Maeda. Adeamovi modeli su šetali pistom s bademasto oblikovanim noktima koji su bili obojeni u nude nijansu laka za nokte te bili ukrašeni s ponešto blještavih kamenčića.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju