Najveći modni trend za žene koje će u 2019. godini izreći sudbonosno "da" bit će "gole" vjenčanice. Modni stručnjaci, naime, prognoziraju, da će fine, prozračne tkanine, čipka i podstave u boji kože biti najčešći izbor mladenki u godini koja je pred nama.

Žene na dan vjenčanja žele haljinu u kojoj će se osjećati lijepo, samouvjereno i spremno za hod prema muškarcu svoga života, a "gole" haljine koje su istovremeno i hrabre i lijepe omogućit će im sve to.

Iz brenda "Grace Loves Lace", čija je vjenčanica zaradila najveći broj "pinova" na Pinterestu, izvijestili su o porastu postotka nevjesta koje odabiru "gole haljine"i to za čak 30 posto.

To je jednostavan način da svojoj vjenčanici dodate još jedan modni element i dodatno istaknete čipku, objasnila je osnivačica breda Meghan Ziems.

Rekla je i da današnje mladenke smatraju da se ne trebaju voditi nekim strogim pravilima niti se ograničavati. Vjenčanica je zapravo "produžena ruka" njihova svakodnevnog stila i prilika da pokažu najbolju i jedinstvenu sebe.

Osim toga, kaže, vjenčanje je idealna prilika i za malo eksperimentiranja s vlastitim stilom pomoću haljine koju ćete odjenuti samo jednom.

Ako ipak niste spremne za ovaj trend, Meghan je rekla da se umjesto za "golu" vjenčanicu možete odlučiti za umjereniju verziju koja uključuje podstavu boje kože.

Pročitajte i sedam grešaka koje morate izbjeći da bi vjenčana frizura bila savršena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BERTA FEVER 🥵 Spring Sumner 2019 Collection IN STORE Berta Trunk Show @bridesbyfrancesca January 11-20 DON’T MISS OUT !!! @berta Click on the link in the bio to join us for our Berta in Cuba 🇨🇺 Showcase @doltonehouse . . . . . #bridesbyfrancesca #bbf #bbfrealbride #bride2be #weddinggowns #luxurybride #luxurybridal #luxurydress #luxurydresses #brideinspiration #luxuryweddings #bridalstyle #weddinginspirations #sayyestothedress #sayido #sayyes #yesido #weddinggowns #weddingdressshopping #lovestoryphoto #weddingphotomag #bridalphotographer #bridalphotography #bridalphoto #bridalphotoshoot #weddingbride #weddinginspirations #sydneybride

A post shared by Brides By Francesca (@bridesbyfrancesca) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju