Nakit je idealan modni začin koji će podići svaku kombinaciju, ali i samopouzdanje osobe koja ga nosi. Ako niste sigurni kako nakit izrađen od najfinijih metala u različitim bojama možete iskombinirati , mi vam donosimo tri pravila kombiniranja uz koja nikad nećete pogriješiti.

  Galerija Pandora nakit, kolekcija Reflexions Pandora nakit, kolekcija Reflexions Pandora nakit, kolekcija Reflexions +30 Pandora nakit, kolekcija Reflexions

 

1. SPOJI NESPOJIVO


Pravila su tu da se krše jer se tad stvaraju najbolji outfiti. Posebno izbjegavajte ono pravilo koje nalaže da miješanje plemenitih metala treba izbjegavati. Nižite nakit tako da odgovara onom koji je izgledom sličan onom koji prvobitno odaberete kako biste stvorili savršenu kombinaciju te pokazali kako imate svoj vizualni identitet. Ovdje će se posebno oduševiti trendseterice koje obožavaju nositi nekoliko komada odjednom.

   Pandora narukvice Pandora narukvice Foto: Pandora

Kombinirate li srebrni, rumeno ružičasti i pozlaćeni nakit, izgledat ćete dotjerano i dati dozu elegancije svakodnevnim kombinacijama. Krojeći novu priču sjajnih metala, zanosni nakit Pandora, vrhunski su oblikovani u fleksibilne narukvice s predivnom mrežastom teksturom, a mogu se kombinirati u jedinstvenu priču koju je Pandora objedinila u kolekciji Reflexions. U novoj, estetski predivnoj, avanturi, nalazi se Pandora SHINE; srebrni nakit s 18 karatnom pozlatom, a Pandora ROSE je jedinstvena mješavina srebra i bakra s 14 karatnom pozlatom. Osim ova dva plemenita metala, možete naći narukvice od najfinijeg srebra.

Pandora narukvice Pandora narukvice Foto: Pandora

 
2. MANJE JE VIŠE


Uvriježeno je mišeljnje da žene koje nose nakit pokazuju svoju moć i status. S raznim kombiniranjem nakita lako je pretjerati, stoga je najbolje je fokusirati se ili na prstenje ili na narukvice ili na ogrlice ili na naušnice ili ako baš ne možete odoljeti - na neki mix spomenutih grupacija.

Pandora narukvice Pandora narukvice

3. ULOŽITE U NAKIT BEZVREMENSKOG DIZAJNA


Svjesni smo činjenice kako je odabir nakita ponekad nemoguća misija. Ako je vrijeme da obnovite svoju kolekciju nakita, predlažemo ulaganje u modne dodatke bezvremenskog dizajna koji će uvijek biti u trendu. Njih ćete uvijek moći kombinirati uz svakodnevni nakit.

Nekoliko je razloga zašto je vrhunska kvaliteta nakita bitna ako želite svoj stil podići na višu razinu. Što je bolja kvaliteta nakita, to je on idealniji za one s osjetljivom kožom jer nisu izrađeni od materijala koji mogu izazvati alergijsku reakciju. Odlične komade, koje ćete moći nositi i u idućim nadolazećim sezonama našli smo u novoj kolekciji Pandora Reflexions.

  Pandora narukvice Pandora narukvice Foto: Pandora

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju