Otkada je stupio na scenu davne 1947. godine, Dior je oduvijek bio posvećen izradi parfema i kozmetike koji će usrećiti ženu. Njihovi su proizvodi ženstveni, jedinstveni i s daškom glamura koji želi osjetiti svaka žena.

Upravo je zato mnoge razveselila vijest što je nakon 20 godina Dior predstavio novi originalni parfem naziva Joy. Baš kao što mu i samo ime kaže, odiše radošću i dobrim raspoloženjem.

Kreirao ga je Diorov parfumer Francois Demachy, koji ga je opisao kao parfem koji je donio zadovoljstvo cijeloj kući Dior, a jednako tako očekuje da će se svidjeti svim ženama, pa čak i muškarcima.

Od samog početka stvaranja znali smo njegovo ime. I to kakvo ime! Kratko, životno, otvoreno svim mogućnostima. Parfem koji priča priču. Joy je Diorov dašak svježeg zraka, put koji će vas odvesti na nova putovanja, rekao je Demachy.

Kao zaštitno lice nove kampanje ova modna i kozmetička kuća odabrala je glumicu Jennifer Lawrence, ženu koja utjelovljuje ženstvenost i radost, ali pokazuje i svoju pomalo divlju stranu, baš poput novog parfema.

Jennifer Lawrence zaštitno je lice Dior parfema \'Joy\' Jennifer Lawrence zaštitno je lice Dior parfema \'Joy\' (Foto: Zadovoljna.hr)

 

Vrlo ženstvena i moderna bočica parfema, koja prati liniju i drugih dizajna ambalaže Diorovih parfema, privući će vas već na prvi pogled. Jednostavna, nježnoružičaste boje, s ugraviranim nazivom Joy nagnat će vas da posegnete za njom. Kada pak je otvorite, osjetit ćete životne mirise ruže i jasmina, citrusa, kao i toplu kremastu sandalovinu, uz nježan dodir cedrovine i pačulija. Cijelu priču zaokružuju note mošusa, što ovom mirisu daje nježan, senzualni potpis.

Parfem je dostupan u pakiranjima od 30, 50 i 90 ml te kao mirisni losion za tijelo.

Note citrusa, mošusa, ruže i sandalovine samo su dio \'Joy\' mirisne mirisa Note citrusa, mošusa, ruže i sandalovine samo su dio \'Joy\' mirisne mirisa (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju