Izluđuje li i vas otvaranje hermetički zatvorenih tvrdih plastičnih pakiranja u kakva se pakiraju predmeti poput manjih elektroničkih i kuhinjskih uređaja? Svi ih pokušavamo otvoriti škarama, no postoji puno lakši način kako otvoriti ova 'tvrdoglava' pakiranja

Hermetička tvrda plastična pakiranja teško je otvoriti upravo zbog nedostatka zraka u njima. Kako bismo otvorili ova pakiranja najčešće posežemo za škarama, ali moramo se prilično pomučiti da bismo skinuli plastični 'oklop' pri čemu plastiku moramo trgati škarama i rukama.

Tvrda plastična pakiranja lakše ćete otvoriti ako škare zamijenite otvaračem za konzerve

Na sreću, pronašli smo puno lakši, a i sigurniji način (jer se pri rukovanju škarama možete ozlijediti) za otvaranje plastičnih pakiranja za što će vam trebati – otvarač za konzerve.

Jednostavno pređite otvaračem za konzerve po rubu pakiranja, kako je prikazano u videu, i u nekoliko sekundi gornji dio plastike bit će odvojen od gornjeg dijela. Zafrkanciji sa škarama došao je kraj!



Mučite se s otvaranjem zaglavljenog poklopca na staklenki kiselih krastavaca ili pasirane rajčice? Donosimo super trik za lagano otvaranje staklenke u samo 5 sekundi.

Škare možete izostaviti i kod umatanja poklona. Naučite kako umotati poklon bez škara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju