Kraljica Letizia uvijek se rado odaziva pozivima na razna kulturna događanja, pa tako nije propustila priliku pogledati izložbu posvećenu Concepcion Arenal, španjolskoj pravnici, novinarki i književnici te prvoj ženi koja je pohađala sveučilište u Španjolskoj.

Arenal je bila i jedna od vodećih figura španjolskog feminističkog pokreta, a izložba u njezinu čast prikazuje se u Nacionalnoj knjižnici u Madridu.

Kraljica Letizia izložbu je došla pogledati u društvu Carmen Calvo, potpredsjednice španjolske vlade, a za posjet knjižnici odabrala je naoko vrlo jednostavnu haljinu.

U pitanju je model brenda Massimo Dutti u zagasitoj i tamnoj nijansi crvene boje s dugim rukavima i visokim ovratnikom.

Dok je kraljica pozirala fotografima, haljina skrivena ispod crnog kaputa Caroline Heerrere ni po čemu se nije isticala. Međutim, kada je Letizia skinula kaput, razotkrila je senzualni izrez na leđima, a prilikom hodanja i visoki prorez na prednjoj strani.

Naoko dosadna haljina zapravo se u sekundi pretvara u vrlo zavodljiv model, ali ni u jednom trenutku ne prelazi granicu dobrog ukusa. Letizia ju je kombinirala s dvobojnim salonkama brenda Lodi kojima je vjerna već nekoliko godina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju