U Londonu je održana svjetska premijera filma "No Time To Die". U pitanju je 25. film iz serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu, koji ujedno označava i kraj angažmana Daniela Craiga u toj ulozi.

Osim filmske ekipe, na glamuroznoj premijeri u londonskom Royal Albert Hallu pojavile su se brojne svjetske zvijezde, ali najviše pažnje izazvali su vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea.

Catherine i William posljednji su stigli na premijeru, a mnogima je zastao dah kada je vojvotkinja izašla iz automobila.

Izgledala je spektakularno u zlatnoj haljini britanske dizajnerice Jenny Packham ukrašenoj sa šljokicama, kristalima i blještavim perlicama. Haljinu s plaštem kombinirala je sa zlatnim štiklama brenda Aquazzura.

Korisnici društvenih mreža primijetili su da je Catherine bila vidno raspoložena i da već dugo nije toliko blistala na nekom događanju. Pohvalili su stajling dostojan filmskih diva i komentirali kako je napokon izgledala moderno.

Napokon promjena. Dopustila je sama sebi da bude senzualna. Vidi se da uživa večeras, jedan je od komentara s Instagrama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju