Stigla nam je bombastična vijest iz svijeta filma – najavljeno je da će se Samathna Jones, jedna od najpoznatijih likova popularne serije Seks i grad, pojaviti u drugom dijelu nastavka reboot verzije.

  Galerija +0 Poznata četvorka se navodno vraća

Na oduševljenje brojnih obožavatelja serije Seks i grad, još je prošle godine stigao nastavak omiljene serije. Međutim, fanovi su ostali razočarani kad su vidjeli da omiljena Samathna nije dio standardne glumačke postave. Sada se očito, to promijenilo, ali samo u virtualnom obliku. 

Redatelj Michael Patrick King, potvrdio je u intervjuu za Variety da se Samatha vraća, ali njezin lik neće utjeloviti  Kim Cattral. Naime, u sljedećoj sezoni reboot verzije, imat ćemo priliku vidjeti tajno dopisivanje između Carrie i Samanthe. 

"And just like that" je završio tako što se Carrie trebala naći na piću sa Samanthom. 

To je vrlo smiješno jer svaki od pisaca u timu ima svoju verziju onoga što se zapravo dogodilo u tom razgovoru. Ako mene pitate, provele su sjajnu noć i stvari su se riješile. Kada je Carrie pustila staru ljubav, vratila se jedna od njezinih trenutnih ljubavi, rekao je King. 

Cattral je u nekoliko navrata rekla da se neće vratiti u franšizu jer nije dobrodošla, a King je Samanthu odlučio "ubaciti" u priču samo kroz fantomsku prisutnost. 

King je dalje objasnio je kako mu je cijela situacija još uvijek nova i da ne želi detaljno komentirati ovaj potez dok „stvari ne postanu stvarne.“

Moj cilj je spojiti sve likove u poznatu mješavinu, da ne budu na odvojenim putevima. Oduševljen sam i uzbuđen što mogu nastaviti pričati priču o živahnim i hrabrim likovima koje igraju ovi moćni i nevjerojatni glumci. Činjenica je da smo svi oduševljeni, rekao je King.

Standarnu postavu čine Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, Miranda Hobbes i Charlotte York-Goldenblatt, ali im se nažalost neće pridružiti i Kim Cattral. 

Jedan od razloga raskola standardne glumačke postave, bila je i svađa između Cattral i Parker. Kasnije su i jedna i druga potvrdile kako ništa od toga nije istina i da je njihov odnos ponovno poslužio kao hrana za tračere, a da su sada fokusirane na zaradu.

Slika nije dostupna Jesu li kritike opravdane? Pogledale smo seriju "I tek tako" i ovo su naši dojmovi Scena iz serije 'And Just Like That' "Kako ona to izgleda?": Zamislite svijet u kojem se međusobno ne napadamo ni zbog bora ni zbog filera

Nikada me nisu tražili da budem dio nastavka. Jasno sam iznijela svoje osjećaje nakon mogućeg snimanja trećeg filma, a na kraju sam za njega saznala kao i svi drugi, preko društvenih mreža.

Bila sam zbunjena i nisam znala kako će ova predstava funkcionirati bez cijele četvorke. Velika je mudrost znati kad je dovoljno, rekla je Cattral u intervjuu za Variety, a javnosti je jasno dala do znanja da se ne slaže s ovom odlukom jer smatra da su nastavci nisu potrebni i da su trebali prestati snimati na vrijeme. 

Iako nećemo imati priliku Cattral vidjeti u nastavku "And just like that", barem ćemo se na trenutak prisjetiti originalne standardne četvorke koju volimo. 

Seks i grad Poznata četvorka se navodno vraća (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju