Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw nisu iste osobe. Glumica koja je utjelovila poznati televizijski lik novinarke i njujorške poznavateljice modnih trendova dijeli s istom ljubav prema lijepim cipelama i haljinama, ali to ne znači da ne zna uživati u 'casual' kombinacijama


Otkada je Sarah Jessica Parker postala majka blizankama Tabithi i Marion, sve češće je možemo vidjeti u opuštenim modnim izdanjima.

Umjesto u strukiranim haljinama namijenjenim Disneyjevim princezama i u visokim manolicama, Sarah Jessica poseže za udobnim krojevima i modelima.

Dizajnerica cipela povremeno zna obući modele s ravnim potplatama, ili tenisice sa skrivenom potpeticom, ali rijetko kada je vidimo u sto posto sportskom izdanju.

Opušteno izdanje Sarah Jessice Parker ipak ima i jedan trendi komad - vunenu vestu koja se nosi ove jeseni.

Za šetnju sa svojim kćerima po New Yorku Sarah je odabrala visoke sportske tenisice crne boje, sivu široku trenirku i predimenzionirani vuneni džemper, a cijelu kombinaciju podigao je veliki osmijeh američke glumice.

Glumica uistinu ima razloga za dobro raspoloženje – s vlastitom produkcijom kućom razvija novi televizijski projekt i uživa u majčinstvu.

Petogodišnje djevojčice i ovaj su puta pokazale da imaju izraženi smisao za odijevanje i vlastito mišljenje o tome što bi trebale nositi, te su se razlikovale u odabranim bojama, krojevima i duljinama odjeće.

U našoj fotogaleriji pogledajte opuštene šetnje holivudske glumice i njenih razigranih kćeri.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju