Vremenske prilike debelo nalikuju na zimu, ali kalendarski proljeće je vrlo blizu. A da dolazak mnogima najdražeg godišnjeg doba nestrpljivo iščekuje i glumica Nataša Janjić, bilo je jasno na premijeri filma "Comic Sans". Za tu prigodu Nataša je izabrala cipele kakve žene zaista nismo navikli vidjeti po najvećoj zimi

Galerija Nataša Janjić na svečanoj premijeri filma \'Comic Sans\' - 1 Nataša Janjić na svečanoj premijeri filma \'Comic Sans\' - 5 Nataša Janjić na svečanoj premijeri filma \'Comic Sans\' - 3 +1 Nataša Janjić na svečanoj premijeri filma 'Comic Sans' s redateljem Nevijom Marasovićem i glumcem Jankom Popovićem Volarićem Za premijeru drame s elementima komedije "Comic Sans" u kojoj tumači glavnu žensku ulogu Marine, Nataša Janjić odjenula je crnu haljinu ukrašenu sitnim svjetlucavim detaljima koju je u struku stegnula tankim remenom.

Haljinu na bretelice kombinirala je uz crne sandale s otvorenom petom i otvorom za palac. Nismo navikli vidjeti da žene ovakav model cipela nose po zimi, pa čak i ako su samo za boravak u zatvorenom, ali 36-godišnja glumica odlično ih je iskombinirala uz otvoreniji kroj haljine.Elegantnu kombinaciju Nataša je upotpunila zlatnom torbicom, dok je od make-upa izabrala jarko crveni ruž za usne i crveni lak za nokte. U fotogaleriji se prisjetite i prijašnjih modnih izdanja glumice Nataše Janjić.

U središtu radnje filma "Comic Sans" redatelja Nevija Marasovića uspješni je grafički dizajner Alan Despot (Janko Popović Volarić) koji nakon neuspjelog pokušaja obnavljanja veze s bivšom djevojkom, odlazi na otok Vis te se nađe rastrgan između svog ekscentričnog oca, druge bivše djevojke i njezina zaručnika. Nove situacije i okolnosti pomognu Alanu da sagleda vlastiti život iz nove perspektive.
Nataša Janjić na svečanoj premijeri filma \'Comic Sans\' - 3 Nataša Janjić na svečanoj premijeri filma 'Comic Sans' (Foto: Dalibor Urukalovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju