Vremenske prilike debelo nalikuju na zimu, ali kalendarski proljeće je vrlo blizu. A da dolazak mnogima najdražeg godišnjeg doba nestrpljivo iščekuje i glumica Nataša Janjić, bilo je jasno na premijeri filma "Comic Sans". Za tu prigodu Nataša je izabrala cipele kakve žene zaista nismo navikli vidjeti po najvećoj zimi

Galerija +0 Nataša Janjić na proslavi petog rođendana hrvatskog brenda nakita Borboleta Za premijeru drame s elementima komedije "Comic Sans" u kojoj tumači glavnu žensku ulogu Marine, Nataša Janjić odjenula je crnu haljinu ukrašenu sitnim svjetlucavim detaljima koju je u struku stegnula tankim remenom.

Haljinu na bretelice kombinirala je uz crne sandale s otvorenom petom i otvorom za palac. Nismo navikli vidjeti da žene ovakav model cipela nose po zimi, pa čak i ako su samo za boravak u zatvorenom, ali 36-godišnja glumica odlično ih je iskombinirala uz otvoreniji kroj haljine.



Elegantnu kombinaciju Nataša je upotpunila zlatnom torbicom, dok je od make-upa izabrala jarko crveni ruž za usne i crveni lak za nokte. U fotogaleriji se prisjetite i prijašnjih modnih izdanja glumice Nataše Janjić.

U središtu radnje filma "Comic Sans" redatelja Nevija Marasovića uspješni je grafički dizajner Alan Despot (Janko Popović Volarić) koji nakon neuspjelog pokušaja obnavljanja veze s bivšom djevojkom, odlazi na otok Vis te se nađe rastrgan između svog ekscentričnog oca, druge bivše djevojke i njezina zaručnika. Nove situacije i okolnosti pomognu Alanu da sagleda vlastiti život iz nove perspektive.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju