U sklopu Adventa u Zagrebu otvoren je i BAŠ NAŠ Advent na platou Gradec koji će sve do 7. siječnja zasigurno biti rado posjećena zagrebačka lokacija i glavno odredište svih onih željnih dobrog druženja, puno smijeha, zarazne pjesme i plesa.

Galerija Nataša Janjić na otvorenju Adventa na platou Gradec - 1 Nataša Janjić na otvorenju Adventa na platou Gradec Nataša Janjić na otvorenju Adventa na platou Gradec - 2 +5 BAŠ NAŠ Advent otvoren je na Gornjem gradu

Posebno i maštovito uređen plato Gradec uspio je iznova iznenaditi i osvojiti mnogobrojne posjetitelje. Prekrasne fotogenične kulise prošlih su godina osvojile društvene mreže, a ove je godine BAŠ NAŠ Advent pripremio čak pet različitih foto pointova i tri različite kulise na posebno uređenom sELFie korneru, idealnih za najljepše i najuzbudljivije fotografije.

Osim u stvaranju uspomena i fotografija za pamćenje, brojni prvi gosti uživali su i u slasnim zalogajima i gastronomskim specijalitetima. Za poseban gastro doživljaj isplatilo se čekati u redu, jer su ove godine za najprimamljivije mirise i okuse zaslužni vrsni hrvatski šefovi Marin Medak, Mario Mandarić i Stjepan Gojšić te najpoznatiji chef's trio - Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin i Melkior Bašić.

Tijekom iduća 42 dana, omiljeni gornjogradski plato bit će najzabavnije mjesto gdje će posjetitelji dolaziti po dobar spoj glazbe, gastro ponude i opuštene, a opet zabavne adventske atmosfere. Otvorenje BAŠ NAŠ Adventa na platou Gradec nije propustila ni glumica Nataša Janjić Medančić. Za hladnu zagrebačku večer Nataša je odabrala stajling sačinjen od deblje kožnate jakne sive boje s ispranim efektom koja na kragni i rubovima rukava ima toplo krzno bež boje.

Nataša Janjić na otvorenju Adventa na platou Gradec Nataša Janjić Medančić na otvorenju Adventa na platou Gradec (Foto: PR)

Jako nam se sviđaju i visoke crne čizme na špic nabranih sara i s visokom tankom potpeticom. Uz ženstvene čizme od sjajne kože glumica je nosila traperice mom kroja plavo-sive boje s ispranim efektom koje je stavila u čizme. Iako se uz visoke čizme uglavnom nose skinny modeli hlača i traperica, lijepa Nataša pokazala je da i modeli širih nogavica idu sjajno uz čizme do koljena.

Manje je više: Besprijekorna elegancija Nataše Janjić Medančić za crveni tepih Nataša Janjić Medančić na SFF-u Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Nataša Janjić Medančić na SFF-u +0 Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom na SFF-u

Kombinaciju za BAŠ NAŠ Advent Nataša Janjić upotpunila je crnom torbicom s koso šivanim dijagonalnim prošivima modne kuće Yves Siant Laurent koju je nosila preko tijela, a malo boje dodala je s francuskom kapicom senf žute boje. Zlatne naušnice i prstenje dali su Natašinom stajlingu malo blještavosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju