U sklopu Sarajevo Film Festivala održana je pretpremijera hrvatske dramske serije "Metropolitanci" redatelja Igora Šeregija u kojoj jednu od glavnih uloga ima i Nataša Janjić Medančić.

Galerija Nataša Janjić Medančić na SFF-u Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Nataša Janjić Medančić na SFF-u +0 Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom na SFF-u

Dio glumačke i producentske postave ovim je povodom doputovao u Sarajevo, uključujući i Natašu koja je na premijeru došla u društvu supruga Nenada.

Od početka karijere lijepu glumicu prati glas jedne od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica i mnogo puta oduševila nas je svojim modnim izdanjima.Iznimka nije bilo ni ovo gostovanje na jednom od najznačajnijih europskih filmskih festivala. Nataša je crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta prošetala u elegnatnom izdanju.

Nataša Janjić Medančić na SFF-u Nataša Janjić Medančić na SFF-u (Foto: PR)

Za ovu prigodu okrenula se svevremenskoj eleganciji i odabrala dugačku crnu večernju haljinu. Model kratkih naglašenih rukava na području dekoltea ima cut out detalje koji su ukrašeni okruglim blještavim kopčama.

Upravo su kopče vizualna poveznica s jednako blještavim visećim naušnicama kojima je Nataša upotpunila svoju kombinaciju za crveni tepih.

Glumica je na crvenom tepihu otkrila i da je skratila svoju kosu, a za ovu promjenu zaslužan je frizer Ivica Palinić. Umjesto neke klasične frizure, za pretpremijeru odabrala je wet look koji iz godine u godinu postaje sve popularniji na crvenim tepisima diljem svijeta.

Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju