Glumica Nataša Janjić Medančić vikend je, između ostalog, iskoristila za šetnju centrom Zagreba, a za ovu prigodu odjenula je kombinaciju stvorenu za početak jeseni.

Galerija Nataša Janjić Medančić Nataša Janjić Medančić u šetnji centrom Zagreba Nataša Janjić Medančić u šetnji centrom Zagreba +2 Nataša Janjić Medančić u šetnji centrom Zagreba - 2

Puno puta smo napisali da traperice i košulje čine savršen modni spoj, što je svojim izdanjem potvrdila i lijepa glumica. Ona se odlučila za svjetloplavu košulju predimenzioniranog kroja koju je uparila s tamnoplavim trapericama širokih nogavica.

Nataša Janjić Medančić u šetnji centrom Zagreba Nataša Janjić Medančić u šetnji centrom Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kombinaciju s kojom je nemoguće pogriješiti začinila je štiklama sa životinjskim uzorkom. Konkretno, uz košulju i traperice nosila je salonke sa zmijskim uzorkom koje definitivno spadaju u kategoriju obuće koja svaku kombinaciju podiže na višu razinu.

Glumica je kombinaciju začinila štiklama sa životinjskim uzorkom Glumica je kombinaciju začinila štiklama sa životinjskim uzorkom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz ovakve štikle nijedna kombinacija ne može biti dosadna.

Glumica je izdanje uputpunila bež torbom koju je nosla na ramenu, decentnim komadima nakita i crnim sunčanim naočalama.

Štikle su brutalne: Sjajno izdanje Nataše Janjić koje su začinile sokne s kristalima Nataša Janjić Medančić u brutalnim štiklama i maloj crnoj haljini - 2 Nataša Janjić Medančić u brutalnim štiklama i maloj crnoj haljini - 3 Nataša Janjić Medančić u brutalnim štiklama i maloj crnoj haljini - 1 +0 Američka glumica Jenna Ortega u vrlo sličnim cipelama kakve nosi Nataša Janjić Medančić

Manje je više: Besprijekorna elegancija Nataše Janjić Medančić za crveni tepih Nataša Janjić Medančić na SFF-u Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Nataša Janjić Medančić na SFF-u +0 Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom na SFF-u
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju