Lijepa trudnica Nataša Janjić blistala je na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura, koji se vratio na hrvatsko tržište. Glumica je u svom outfitu spojila udobnost i ženstvenost te decentno istaknula trudnički trbuščić.

Galerija Nataša Janjić na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura - 1 Nataša Janjić na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura - 7 Nataša Janjić na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura - 2 +3 Bojana Gregorić Vejzović na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura  

Da je mala crna haljina savršen izbor za ženu u drugom stanju, pokazala je Nataša Janjić izabravši udoban model najslavnije haljinice. Glumica matičnog kazališta Gavella odjenula je malu crnu haljinu izrađenu od mekog, podatnog materijala koja lijepo pada uz tijelo i lagano se nabire.

Lijepa trudnica Nataša Janjić izabrala je malu crnu haljinu koja spaja udobnost i ženstvenost



Nataša je haljinicu koja spaja udobnost i ženstvenost kombinirala uz svjetlosmeđe čizme koje sežu do koljena te podsjećaju na stil sedamdesetih. Glumica koja s partnerom, ortopedom Nenadom Medančićem, čeka prvo dijete, kombinaciju je upotpunila s crnom torbicom, crnom narukvicom i masivnim visećim naušnicama.

Nataša Janjić na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura - 7 Nataša Janjić na predstavljanju kozmetičkog brenda Aura (Foto: Bojan Zibar)
 
Kozmetički brend Aura sinoć je proslavio svoj povratak na hrvatsko tržište, a taj događaj nisu propustile ni druge poznate dame poput Bojane Gregorić Vejzović, Lejle Filipović i Olje Vori. Riječ je o brendu duge tradicije, osnovanom prije više od dva desetljeća u Nišu, a danas je jedan od vodećih brendova za proizvodnju i distribuciju kozmetike na ovim prostorima.

Poznati Absolute Matte ruževi iz nove kampanje pod nazivom “A star is born”, osvojili su klijentice još od svog prvog lansiranja 2015. godine, a danas se u BIPA prodavaonicama mogu pronaći novi, redizajnirani, još bolji i kremastiji ruževi pod istim nazivom kao i ostatak njihova asortimana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju